Ζώδια

08 Σεπτεμβρίου 2019 07:45

Ζώδια: οι δύσκολες όψεις του Σεπτεμβρίου και ποιοι επηρεάζονται

Διάβασέ μου το...

Ποια ζώδια ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου και πως επηρεάζονται;

Ζώδια: οι δύσκολες όψεις του Σεπτεμβρίου και ποιοι επηρεάζονται
-

Τα δύσκολα από αστρολογικής άποψης γεγονότα του Σεπτέμβρη θα συνδέονται με τις τεταμένες κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όψεις του Δία και του Ποσειδώνα και τα προβλήματα που θα ενσκήψουν, θα οφείλονται στην πολύ δυσάρεστη και σκληρή επιρροή του Κρόνου και του Πλούτωνα.

Περισσότερες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν κατά το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του μήνα οι Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, ενώ στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου έχουν την τιμητική τους οι Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Ας εξετάσουμε όμως πιο αναλυτικά τις κυριότερες δύσκολες ημερομηνίες του μήνα και τι έχουμε να περιμένουμε από το πλανητικό σκηνικό, ώστε να προφυλαχτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα:

8 Σεπτεμβρίου: Σχηματίζεται ένα τετράγωνο Ήλιου - Δία. Χαρακτηριστικό της όψης είναι η επιπολαιότητα, η υπερβολή, η σπατάλη, η κατάχρηση εξουσίας με άμεσο αντίκρισμα στην κοινωνία, η άκρατη φιλοδοξία και η ανευθυνότητα.

Επηρεάζονται περισσότερο: Λέοντες, Παρθένοι και Τοξότες.

10 Σεπτεμβρίου: Αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα. Είναι η όψη της εξαπάτησης, του δόλου, που παρασκηνίου και της μέθης! Τα σχέδιά σας υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τορπιλιστούν από απατεώνες, ενώ παρασκηνιακά γεγονότα και μυστικά ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια.

Επηρεάζονται περισσότερο: Λέοντες, Παρθένοι και Ιχθείς.

12 Σεπτεμβρίου: Το τετράγωνο Άρη - Δία θα φέρει σε προσωπικό επίπεδο ένταση και αψυχολόγητες ενέργειες! Σε κοσμικό επίπεδο δε, αναμένεται να βιώσουμε την εκδήλωση εκρηκτικών καταστάσεων, να υπάρξουν αναταραχές ανά την υφήλιο, καθώς και φωτιές και εκρήξεις!

Επηρεάζονται περισσότερο: Κριοί, Παρθένοι και Τοξότες.

14 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα είναι υπεύθυνη για τις ψευδαισθήσεις της μέρας, τις κλοπές, τις ληστείες, τις δολιοφθορές, τις εξαφανίσεις προσώπων, τις απώλειες αντικειμένων, καθώς και τα προβλήματα και τα ατυχήματα λόγω μέθης.

Επηρεάζονται περισσότερο: Κριοί, Παρθένοι και Ιχθείς.

17-18 Σεπτεμβρίου: η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα προκαλέσει αϋπνία και μεταβολές στη διάθεση.

Επηρεάζονται περισσότερο: Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

22 Σεπτεμβρίου: Το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου αναμένεται να επηρεάσει τα ταξίδια και την επικοινωνία!

Επηρεάζονται περισσότερο: Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

25 Σεπτεμβρίου: Το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου συνδέεται με το τέλος ενός έρωτα ή την απώλεια χρημάτων. Φέρνει επίσης ανασφάλειες, σχέσεις με διαφορά ηλικίας και έρωτες με οικονομικό αντάλλαγμα…

Επηρεάζονται περισσότερο: Ταύροι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

27 Σεπτεμβρίου: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που παρατηρείται σήμερα συνδέεται με την προβληματική επικοινωνία, τα προβλήματα σε μεταφορικά μέσα, τις συγκρούσεις και τα τρομοκρατικά χτυπήματα με μεγάλους αριθμούς θυμάτων! Σε προσωπικό επίπεδο θα καταγραφούν εμμονές, αρνητικές σκέψεις, ύπουλοι και δόλιοι σκοποί και έντονο παρασκήνιο.

Επηρεάζονται περισσότερο: Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Σκορπιοί και Αιγόκεροι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ