Αθλητικά

29 Σεπτεμβρίου 2019 16:07

Champions League: χωρίς τον Σισέ ο Ολυμπιακός

Διάβασέ μου το...

Ανακοινώθηκε η αποστολή που θα παραταχθεί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Ποιος θα ειναι ο διαιτητής του αγώνα.

Champions League: χωρίς τον Σισέ ο Ολυμπιακός
-

Χωρίς τον Παπ Αμπου Σισέ, ο οποίος ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά με τον Μπρούνο Γκασπάρ για πρώτη φορά σε... ευρωπαϊκή αποστολή, ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στο Βελιγράδι, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη 1η Οκτωβρίου (22:00) για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Λίγες ώρες μετά την νίκη επί της Λαμίας με 2-0, ο Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του σε χαλαρούς ρυθμούς και ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το πρωϊ (30/9) για την Σερβία.

Την αποστολή αποτελούν οι: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Μεριά, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μπενζιά, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο και Ελ Αραμπί.

Ο Μπενουά Μπαστιάν «σφυρίζει» το παιχνιδι

Ο Μπενουά Μπαστιάν ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, προκειμένου να διευθύνει την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός, για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Βοηθοί του Γάλλου διαιτητή, θα είναι οι συμπατριώτες του, Χισάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ, 4ος ρέφερι ορίσθηκε -επίσης Γάλλος- ο Αμαουρί Ντελερί και διαιτητής VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Μπενουά Μιγιό.

Ο 36χρονος Μπαστιάν, διηύθυνε πέρυσι τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μίλαν (3-1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τους ομίλους του Europa League, ενώ παλαιότερα «σφύριξε» στους αγώνες Αθλέτικ Μπιλμπάο-Παναθηναϊκός (1-0) για τα playoffs του Europa League (2017/18) και Χάποελ Μπερ Σεβά-Ολυμπιακός (1-0), για τα προκριματικά του Champions League (2016/17).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ