Αθλητικά

24 Νοεμβρίου 2019 18:54 Τελευταία ενημέρωση : 24 Νοεμβρίου 2019 23:08

Ο Ατρόμητος “εκτέλεσε” τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις

Διάβασέ μου το...

Οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη απέναντι στους Κρητικούς, που αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος “εκτέλεσε” τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις
-

Με γκολ του Γιακουμάκη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε 2-1 του ΟΦΗ στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3΄ με τον Μανούσο, για να ισοφαρίσουν προσωρινά οι Κρητικοί με τον Ναμπί στο 21ο λεπτό. Δύο δοκάρια είχε ο Ατρόμητος στην ίδια φάση (27΄) με τους Ενσικουλού και Ρόκα, ενώ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι στο 72΄ με τον Σεμέδο.

Με τους Κορακάκη - Οφρυδόπουλο να κάθονται στον πάγκο του Ατρόμητου μετά την απομάκρυνση του Αναστασίου, οι Περιστεριώτες ήθελαν ένα δυνατό ξεκίνημα απέναντι στον ΟΦΗ. Μάλιστα ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3΄, όταν ο Μανούσος νίκησε κατά κράτος τον Κουτρουμπή και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Η απάντηση των Κρητικών δεν άργησε να έρθει. Στο 21΄ ο Ναμπί με ένα εκπληκτικό σουτ έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα.

Ατρόμητος - ΟΦΗ

Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά οι προσπάθειες των Ενσικουλού και Ρόσα, στην ίδια φάση σταμάτησαν στο δοκάρι! Στο 51΄ ήταν η σειρά του ΟΦΗ να χάσει μοναδική ευκαιρία. Ο Σεμέδο έκανε το σουτ, αλλά ο Γούτας έδιωξε την μπάλα λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στο 72΄ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Σεμέδο, χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρει.

Ατρόμητος - ΟΦΗ

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Ενσικουλού έβγαλε την σέντρα, ο Γιακουμάκης με προβολή έκανε το 2-1 και ο Ατρόμητος, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, πήρε τη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κορακάκης - Οφρυδόπουλος): Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόσα, Μπαένα, Ανδρούτσος (73΄ Βέλλιος), Χαρίσης, Ενσικουλού, Ρόσα (61΄ Γιακουμάκης), Μανούσος (85΄ Ούμπιδες).

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Μπράουν, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί (87΄ Στάικος), Σεμέντο (90΄ Σόουζα), Τσιλιανίδης, Μάνος (65΄ Φιγκεϊρέδο).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ