Ζώδια

29 Νοεμβρίου 2019 06:18

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

Σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στρέφει την προσοχή μας σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα μας...

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής
-

ΚΡΙΟΣ: Ο Δεκέμβριος έρχεται ο Νοέμβριος φεύγει και πάνω σε αυτή την αλλαγή εσύ προσπαθείς να σκεφτείς τρόπους που θα σου διασφαλίσουν επιπλέον χρήματα με το λιγότερο δυνατό κόπο. Ίσως να πιστεύεις ότι θα καταφέρεις να πείσεις την τράπεζα να σου δώσει εκείνο το δανειάκι που χρειάζεσαι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, ίσως πάλι να ανήκεις σε εκείνους που μετρούν τις μέρες ή τα χρόνια που χρειάζονται για να βγουν στη σύνταξη και ίσως πάλι να σκέφτεσαι εκείνο το θείο απ’ την Αμερική που κοντεύει τα 100, αλλά κάθε πρωί κάνει τζόκινγκ στο Σέντραλ Παρκ. Καλύτερα να δεις τι μπορείς να κάνεις μόνος σου, γιατί όλα τα άλλα χρειάζονται κάτι που σε πονάει πολύ…Υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ: Στο μεταίχμιο του Νοέμβρη με το Δεκέμβρη θα μπορέσεις να δεις τι πραγματικά χρειάζεσαι από μία σχέση, όχι μόνο ερωτική, παρόλο που κυρίως σε αυτές αναφέρομαι, αλλά και τι ζητάς από μια συνεργασία ή μια φιλική σχέση. Το να ζεις σε ένα φανταστικό κόσμο περιτριγυρισμένος από ιδανικούς ανθρώπους προφανώς ενέχει κινδύνους, γιατί ούτε ο κόσμος είναι φανταστικός, ούτε οι άνθρωποι ιδανικοί. Σίγουρα όμως έχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και αν ανοίξεις τα μάτια σου και τα δεις τότε η πραγματικότητα μπορεί να ξεπεράσει τη φαντασία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι εδώ κι εσύ έχεις έντονη τη διάθεση να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις συνθήκες και της ζωής σου γενικότερα, αλλά και της εργασίας σου ειδικότερα, χωρίς να περιμένεις τον επόμενο χρόνο. Γνωρίζεις καλά ότι τέλειες καταστάσεις δεν υπάρχουν, ούτε τέλειες δουλειές. Όπως όμως επίσης γνωρίζεις, με το διάλογο και τα κατάλληλα επιχειρήματα μπορείς να τις φέρεις πιο κοντά στα μέτρα σου. Το σημαντικό είναι δε, ότι θα ανακαλύψεις ότι τσάμπα χάνεις χρόνο τόσο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που σαν ζώδιο φημίζεσαι για το πόσο συναισθηματικός και πόσο σχεσάκιας είσαι, όταν το πράγμα σοβαρεύει, κάποιες φορές πανικοβάλλεσαι και δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Στο μεταίχμιο των δύο τελευταίων μηνών για φέτος θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις κυρίως στον εαυτό σου ότι ξέρεις πώς να αποστασιοποιηθείς από τα πράγματα και να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τα προβλήματα μιας σχέσης, αλλά και τις ευθύνες που μπορεί να κουβαλάει, χωρίς να πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό.

ΛΕΩΝ: Η κυκλοθυμία και η έλλειψη πίστης στον εαυτό σου μπορεί να είναι αυτή που κάνει τη ζωή σου δύσκολη και που σε κάνει να κολλάς με ανθρώπους ή συνήθειες που δε σου κάνουν καλό. Μπαίνοντας στον τελευταίο μήνα του χρόνου έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή ή έστω μια προσπάθεια να απεμπλακείς, αφού πρώτα δεις τι είναι αυτό που σε κρατάει δέσμιο αλλά παράλληλα και ποιες είναι οι συνέπειες του να αρνείσαι να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φτάνοντας σιγά-σιγά στο τέλος μιας χρονιάς που ίσως-όπως ισχύει για τους περισσότερους Παρθένους- σου έπαιρνε διαρκώς τη μπουκιά απ’ το στόμα, μπορείς να γνωρίζεις πολύ καλά ότι η χαρά κρύβεται στη μπουκιά ή αλλιώς ότι η χαρά είναι μικρές μπουκιές που καταφέρνεις να τις απολαύσεις πριν προλάβει να σου τις φάει κάποιος άλλος. Όλη αυτή η αλλαγή στη σκέψη σου και το πιο συμβιβαστικό πνεύμα μπορεί να σε βοηθήσει να εκτιμήσεις στους άλλους πράγματα που κάποτε δε θα παρατηρούσες καν.

ΖΥΓΟΣ: Και μπαίνουμε στην τελική ευθεία της χρονιάς, μιας χρονιάς που, αν μη τι άλλο, τη λες και ανανεωτική, με τον τρόπο της... Αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα είναι να αποδείξεις στους άλλους πως ό,τι κατέκτησες το κατέκτησες με την αξία σου, επειδή το δικαιούσουν και όχι επειδή σου το χάρισαν κάποιοι. Όμως ίσως δε μιλάμε για μια επιτυχία με τίτλους και τιμές, αλλά για τη μεγαλύτερη επιτυχία που μπορεί να έχεις σε προσωπικό επίπεδο, την αποκατάσταση της σχέσης με τον εαυτό σου. Ναι, ίσως τίποτα να μην είναι πιο σημαντικό από αυτό και οφείλεις να σου το αναγνωρίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καθώς οδεύουμε ολοταχώς για το τέλος της χρονιάς μπορείς να βάλεις τα πράγματα κάτω και να σκεφτείς τελικά τι είναι σημαντικό για σένα και πως μπορείς να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες που έχεις για να επωφεληθείς από αυτές στην πράξη. Παράλληλα, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όσο κι αν κάποιοι άνθρωποι επηρεάζουν τις αποφάσεις σου ή νιώθεις να σε περιορίζουν, υπεύθυνος για τις τελικές αποφάσεις στη ζωή σου είσαι εσύ και μόνο εσύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στο μεταίχμιο των τελευταίων μηνών της χρονιάς καλείσαι να κάνεις μια αναδρομή για να σκεφτείς τα όσα θετικά σου έφερε το 2019 και τα γεγονότα εκείνα που μπορεί να φάνηκαν αρχικά δύσκολα, όμως στην πορεία αποδείχτηκαν πολύ χρήσιμα. Όταν λοιπόν συνειδητοποιήσεις ότι έχεις πολλούς λόγους για να είσαι ευγνώμων, προσπάθησε να καταλάβεις τί είναι αυτό που κάνει την ανάμνηση μιας αρκετά θετικής για εσένα χρονιάς να είναι πικρή και να μη σε αφήνει να χαρείς. Κάποια στιγμή πρέπει να αφήσεις πίσω φόβους και ιδανικές καταστάσεις που δε γίνονται πραγματικότητα και να εστιάσεις σε όσα όμορφα σου έρχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καθώς το 2019 μετράει πλέον μέρες για να μας αποχαιρετήσει εσύ μπορείς να χαίρεσαι, γιατί σου έδωσε την ευκαιρία να καταλάβεις μέχρι που μπορείς να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων και από πού και μετά τα πράγματα ξεφεύγουν των δυνατοτήτων σου να ελέγξεις. Τώρα λοιπόν, όντας πιο σοφός, μπορείς να βάλεις στόχους στη ζωή σου οι οποίοι είναι πραγματικά εφικτοί, είναι πολύ συγκεκριμένοι και... το σημαντικότερο; Τους επιλέγεις εσύ και όχι οι άλλοι για σένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κι ενώ η αντίστροφη μέτρηση της χρονιάς έχει ξεκινήσει, εσύ μπορείς ήδη να ξεκινήσεις τη δική σου ανασκόπηση που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι ο χρόνος για κάποιες δεδομένες καταστάσεις στη ζωή σου τελειώνει. Δεν μπορείς να επαναπαύεσαι σε δάφνες προηγούμενων ετών ή στην ασφάλεια που μπορεί να σου χαρίζει ένα περιβάλλον το οποίο “μυρίζει” παλιό και δεν κρύβει πια καμία έκπληξη για σένα. Δεν είναι κακό να κλείνει ένας κύκλος, είναι όμως πρόβλημα αν εσύ βρίσκεσαι μέσα σ’ αυτόν και δεν μπορείς να πας παρακάτω.

ΙΧΘΥΣ: Περίοδος κατάλληλη για να κάνεις τη δική σου ανασκόπηση και να δεις τις δυσκολίες ή τις απογοητεύσεις που μπορεί να είχε για σένα η χρονιά που τελειώνει. Κάποια σχέδια σου ίσως δεν βγήκαν ή κι αν βγήκαν δε σου έδωσαν τη χαρά που περίμενες ότι θα σου έδιναν. Κανένα πρόβλημα, γιατί μπορεί μεν να προβληματίζεσαι για τους κόπους και τις προσπάθειες σου, όμως αν το καλοσκεφτείς δεν πήγαν χαμένοι. Είχες την ευκαιρία να αποκομίσεις σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες και... το κυριότερο; Πλέον ξέρεις πιο καλά τι θέλεις και πως να το αποκτήσεις!

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ