Πολιτική

17 Δεκεμβρίου 2019 17:59

Αντιπαράθεση Μουζάλα - Βαρβιτσιώτη για τον Εθνικό Συντονιστή Μεταναστευτικού

Διάβασέ μου το...

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους στη Βουλή ανάμεσα στον Γιάννη Μουζάλα και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με αφορμή την πολιτική της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό.

Αντιπαράθεση Μουζάλα - Βαρβιτσιώτη για τον Εθνικό Συντονιστή Μεταναστευτικού
-

Εμμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στις καταγγελίες του για τον ορισμό Εθνικού Συντονιστή Μετανάστευσης με τον πρώην υπουργό Γιάννη Μουζάλα να επιτίθεται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι «φορτώνει» τους πολίτες «ντροπή αιώνων».

Στην ομιλία του επί του νέου κρατικού προϋπολογισμού, ο κ. Μουζάλας κατηγόρησε την κυβέρνηση  για το θεσμό του Εθνικού Συντονιστή και τα κλειστά κέντρα κράτησης. «Θα φορτώσετε τον ελληνικό λαό με ντροπή αιώνων, γιατί θα πάτε την κατάσταση στα ξερονήσια, δεν είναι ανικανότητα, είναι σχέδιο και πρέπει να προφυλάξουμε το λαό μας», είπε ο κ. Μουζάλας και στρεφόμενος κατά των εδράνων της ΝΔ, είπε: «Είστε ΕΡΕ του ’65 και όχι ΝΔ, κοιτάξτε όσοι από εσάς θέλετε να είστε ΝΔ».

Άμεση και έντονη ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι η φιλελεύθερη παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη «τη στιγμή που όλος ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερή ψυχή σας πολεμούσε την ευρωπαϊκή πολιτική».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ