Αθλητικά

14 Ιανουαρίου 2021 08:13

Κάτας: Μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός

Διάβασέ μου το...

Ο Ισραηλινός τεχνικός αποχαιρέτησε την Χάποελ Ιερουσαλήμ και έρχεται στην Αθήνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του “τριφυλλιού”.

Κάτας: Μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός
-

O Όντετ Κάτας έκανε το χρέος του απέναντι στη διοίκηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ, είχε για τελευταία φορά την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας του Ισραήλ, στην ήττα της από την Τουρκ Τέλεκομ και έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό (που προέρχεται από νίκη επί της Βιλερμπάν στη Euroleague) «Είναι μια μεγάλη πρόκληση,» δήλωσε ο διάδοχος του Γιώργου Βόβορα και πρώην παίκτης των “πράσινων”.

Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσε να είχε αποχαιρετήσει τη Χάποελ με νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, αλλά το βράδυ της Τετάρτης εξασφάλισε το “εισιτήριο” η Τουρκ Τέλεκομ.

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ο Όντετ Κάτας δήλωσε: «Νιώθω έτοιμος για την πρόκληση. Νομίζω πως το παρελθόν μου στον Παναθηναϊκό με βοήθησε για να πάρω αυτήν την ευκαιρία. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά ίσως δεν θα είχα κάποια αντίστοιχη ευκαιρία στο μέλλον. Είναι μία μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός», ανέφερε ο Κάτας και επιβεβαίωσε την αναχώρησή του για την Αθήνα.

Επιπρόσθετα, ο Κάτας, που παραμένει στη θέση του oμοσπονδιακού τεχνικού του Ισραήλ, μίλησε για το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με τα “παράθυρα” και τους αγώνες που συμπίπτουν με αυτούς της Euroleague, λέγοντας: «Δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε αυτή την κατάσταση και να βρούμε μία λύση. Θα είμαι με την εθνική Ισραήλ και θα βρω μία λύση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ