Κοινωνία

07 Νοεμβρίου 2022 09:31 Τελευταία ενημέρωση : 07 Νοεμβρίου 2022 23:17

Πειραιάς – απόπειρα βιασμού: Συνελήφθη με το φερμουάρ κατεβασμένο…

Διάβασέ μου το...

Ο 28χρονος φέρεται να έχει επιτεθεί σε πολλές γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Πειραιάς – απόπειρα βιασμού: Συνελήφθη με το φερμουάρ κατεβασμένο…
-

Ένας 28χρονος αλβανικής υπηκοότητας συνελήφθη την Κυριακή, λίγο μετά από απόπειρα βιασμού σε βάρος 20χρονης κοπέλας στην Νίκαια του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αποπειράθηκε να βιάσει την νεαρή κοπέλα, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο.

Η 20χρονη αντιστάθηκε και τότε ο Αλβανός άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Πολίτης, ο οποίος είδε το περιστατικό, ενημέρωσε την ΕΛΑΣ που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη. 

Ο δράστης φέρεται να έχει επιτεθεί και σε έξι ακόμη γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης κατά την σύλληψη του είχε αμυχές στο πρόσωπο που του είχε κάνει η 20χρονη κοπέλα, ενώ το φερμουάρ του παντελονιού του ήταν ανοιχτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 28χρονος για ήταν ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο Τμήμα των Καμινίων, γιατί πριν από λίγους μήνες τον είχαν ξαναπιάσει για σεξουαλική παρενόχληση. Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν, ότι τότε είχε πει ότι το έκανε, επειδή έμαθε ότι τον απατούσε η σύντροφός του.

28χρονος - σύλληψη για απόπειρα βιασμού - Πειραιάς

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αστυνομία κλήθηκαν δύο γυναίκες, μήπως τον αναγνωρίσουν, αλλά απάντησαν αρνητικά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: 

"Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022 στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 28χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022 ο 28χρονος ακολούθησε ημεδαπή την ώρα που μετέβαινε στην οικία της και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Η παθούσα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη. Λόγω εξωτερικού παράγοντα δεν αποπεράτωσε την εγκληματική του πράξη και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, ανωτέρω αστυνομικοί, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν ύποπτο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και εξακριβώθηκε ως δράστης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Επίσης, διερευνάται, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, η συμμετοχή του και σε τυχόν άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων αδικημάτων σε βάρος γυναικών."

Ειδήσεις σήμερα:

WTA Finals - Σάκκαρη: αποκλεισμός στα ημιτελικά

Ουκρανία - Χερσώνα: Χωρίς νερό και ρεύμα, εν μέσω κόντρας Μόσχας και Κιέβου

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης, το ξέσπασμα για την διαιτησία και οι αποφάσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ