Life

09 Δεκεμβρίου 2022 14:23

ΓΙΩΤΗΣ: “Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί”

Διάβασέ μου το...

Με έντονο άρωμα και γεύση γιορτής ολοκληρώθηκε το πέμπτο online Masterclass της ΓΙΩΤΗΣ  με τον Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη!

ΓΙΩΤΗΣ: “Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί”
-

Σε σχετική ενημέρωση από την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ, αναφέρονται τα εξής:

«Σε άκρως δημιουργική, ζαχαροπλαστική αλλά και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πέμπτο online Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ με «δάσκαλο» τον ταλαντούχο Μasterchef Σταύρο Βαρθαλίτη. Η πρωτοβουλία αυτή οργανώθηκε στο πλαίσιο της σειράς διαδικτυακών μαθημάτων που έχει θεσπίσει εδώ και 2 χρόνια η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, με στόχο να διαδώσει τη χαρά της ζαχαροπλαστικής, δίνοντας παράλληλα ιδέες και tips για υπέροχα σπιτικά γλυκά με τα μοναδικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.   

Οι συμμετέχοντες ζαχαρόπλασαν βήμα-βήμα μια σπιτική ζάχερ τόρτε και μια λαχταριστή τούρτα-κορμό με λευκή κουβερτούρα, με την καθοδήγηση του αγαπητού Μasterchef!  

ΓΙΩΤΗΣ - Ζαχαροπλάθουμε

Μέσω του διαγωνισμού «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», αναδείχτηκε και η νικήτρια που κέρδισε μια κουζινομηχανή, ενώ είκοσι επιπλέον τυχεροί κέρδισαν αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.   

Μπείτε στο https://www.jotis-zacharoplathoume.gr/ για να ανακαλύψετε και εσείς τα μυστικά των δύο καταπληκτικών συνταγών για το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, καθώς και πολλά ζαχαροπλαστικά tips.  

Kaλές γιορτές! ».

Ειδήσεις σήμερα:

“Αγόρι στο Χαρτόκουτο”: Ταυτοποιήθηκε νεκρό παιδί μετά από 65 χρόνια

Καλαμάτα: θρίλερ με δύο νεκρούς σε νταμάρι (εικόνες)

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σαββατοκύριακο με καταιγίδες και χαλάζι