Life

02 Μαΐου 2023 13:22

“Ζήσε αλλιώς” με την Σοφία Αλιμπέρτη: τι θα δούμε την Τρίτη (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η Σοφία Αλιμπέρτη μοιράζεται μαζί μας, καθημερινά στις 16:00, το motto της ζωής της: «Ζήσε αλλιώς». Πάρτε μία "γεύση" από το επεισόδιο της Τρίτης.

“Ζήσε αλλιώς” με την Σοφία Αλιμπέρτη: τι θα δούμε την Τρίτη (βίντεο)
-

Το «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DR. OZ», που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό και έρχεται, καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1, για να αλλάξει τη ζωή μας. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 16:00

  • Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν παθαίνουμε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση; Ο γαστρεντερολόγος, Γεώργιος Αναγνωστόπουλος εξηγεί όσα πρέπει να γνωρίζουμε.
  • Θυρεοειδής: Μαθαίνουμε τι είναι μύθος και τι αλήθεια στις παθήσεις του πιο «ύπουλου» αδένα από την ενδοκρινολόγο – διαβητολόγο, Παρασκευή Μεντζελοπούλου. Ακόμα, ο Κωνσταντίνος Ξένος μάς λέει ποια είναι τα «ναι» και τα «όχι» στη διατροφή του θυρεοειδή και η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή μοιράζεται μαζί μας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν απορρυθμίστηκε ο θυρεοειδής της.
  • Πώς θα νικήσουμε την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση πριν το καλοκαίρι; Η Έλενα Σκούρα, από την κλινική SKOURAS MED, έχει την απάντηση στο ερώτημα όλων των γυναικών.
  • Οι θεραπευτικές ιδιότητες του γέλιου στην ψυχολογία και την υγεία μας είναι πολύ περισσότερες από όσες φανταζόμαστε και η Ελπίδα Γεωργακοπούλου, Συμβουλευτική - Συστημική Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια, μάς τις αποκαλύπτει.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Περιπτεράς ακινητοποίησε επίδοξο ληστή (βίντεο)

Θεσσαλονίκη - Βάπτιση: Ο σταυρός του μωρού έκανε... φτερά

Δολοφονία Καραϊβάζ – Παυλέα: Το ύψος του συμβολαίου δείχνει πόσο σημαντικός ήταν ο ηθικός αυτουργός


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ