Αθλητικά

10 Ιουλίου 2023 19:01

Γιάννης Νικοπολίδης: Στην Κηφισιά ο γιος του παλαίμαχου goalkeeper

Διάβασέ μου το...

Η ανακοίνωση της ομάδας της Κηφισιάς για τη μεταγραφή του Γιάννη Νικοπολίδη.

Γιάννης Νικοπολίδης: Στην Κηφισιά ο γιος του παλαίμαχου goalkeeper
-

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα η Κηφισιά, αυτή του Γιάννη Νικοπολίδη. Ο 22χρονος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία, στην οποία είχε μετακομίσει τον περασμένο Ιανουάριο. Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στις ΗΠΑ και έπαιξε στη δεύτερη ομάδα των New York Red Bulls. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Νικοπολίδη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Γιάννης Νικοπολίδης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2000 και από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, εντασσόμενος στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Σε ηλικία 18 ετών πήρε την απόφαση να συνδυάσει τις σπουδές με τον αθλητισμό στο Georgetow University, στο οποίο έμεινε για τέσσερα χρόνια. Στις 12 Ιανουαρίου 2022, οι New York Red Bulls τον επέλεξαν στο Νο71 του MLS Draft.

Με τη δεύτερη ομάδα των New York Red Bulls αγωνίστηκε σε 15 αγώνες του USL Championship. Στη διάρκεια της περσινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Λαμίας.

Στο παρελθόν, ο Γιάννης Νικοπολίδης έχει υπάρξει επίσης 20 φορές διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Ειδήσεις σήμερα:

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Ο Μητσοτάκης στο Βίλνιους, συναντά Ερντογάν

Θερινές εκπτώσεις: Αυλαία σήμερα - Τι να προσέξουμε

Κρήτη: Πέθανε η 11χρονη Αλεξάνδρα μετά από πολύμηνη μάχη με σοβαρή ασθένεια