Life

12 Ιουλίου 2023 10:19

Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας

Διάβασέ μου το...

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού μετά το πρόβλημα που παρουσίασε η υγεία του.

Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας
-

Ο βραβευμένος ηθοποιός Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx) φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά την περιπέτεια υγείας που είχε τον Απρίλιο, εξαιτίας μιας άγνωστης «ιατρικής επιπλοκής».

Σύμφωνα με τα πλάνα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το TMZ, ο ηθοποιός εθεάθη χαμογελαστός καθώς έκανε κρουαζιέρα στον ποταμό Σικάγο με ένα εντυπωσιακό σκάφος. Φορώντας μαύρα ρούχα και γυαλιά ηλίου φαινόταν να είναι σε καλή διάθεση, ενώ βρισκόταν πάνω στο σκάφος με άλλους δύο καλεσμένους.

Ο Φοξ εισήχθη σε νοσοκομείο της Ατλάντα και παρέμεινε για τρεις εβδομάδες, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Back in Action» του Netflix στο πλευρό της Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz). Επίσης είναι παρουσιαστής και εκτελεστικός παραγωγός από το 2017 του τηλεπαιχνιδιού «Beat Shazam» από την συχνότητα του Fox. Ο έκτος κύκλος έκανε πρεμιέρα τον Μάιο με τον Νικ Κάνον(Nick Cannon) να αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή, λόγω της νοσηλείας του.

Όπως αναφέρει το Variety, ο Φοξ με την κόρη του Κορίν θα είναι συμπαρουσιαστές του «We Are Family», ενός νέου τηλεπαιχνιδιού με θέμα τη μουσική που θα κάνει πρεμιέρα στο Fox το 2024.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Ασθενής σκοτώθηκε μέσα στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: τα... “πέταξαν” και έκαναν γυμνές ηλιοθεραπεία στη Λεωφόρο Νίκης

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ