Life

06 Αυγούστου 2023 11:42

“ΑΝΤ1 FLASHBACK”: Κυριακή με... talk show

Διάβασέ μου το...

Η Μαρία Ηλιάκη, ο Νικόλας Ράπτης, οι καλεσμένοι τους και το αρχείο του ΑΝΤ1 μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

“ΑΝΤ1 FLASHBACK”: Κυριακή με... talk show
-

Την Κυριακή 6 Αυγούστου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… «ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΒΡΑΔΙΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ… 

Προσωπικές εξομολογήσεις, ανατρεπτικά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους εκείνους που κάθονται απέναντι από τον παρουσιαστή ενός βραδινού talk show, αφού συνήθως τις μεγάλες ώρες λέγονται και οι μεγαλύτερες αλήθειες. Με δημοσιογραφική, χιουμοριστική ή ακόμη και σατυρική διάθεση, o στόχος του παρουσιαστή είναι να καταφέρει να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του καλεσμένου του.  Την Κυριακή 6 Αυγούστου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Βαγγέλης Περρής, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Μηλιόγλου και η Ντέπυ Γκολεμά.

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Αλέξης Σκουλίδης
  • Επιμέλεια Εκπομπής: Νανά Ηλιοπούλου
  • Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Παπαγεωργίου 


Ειδήσεις σήμερα:1

Προϋπολογισμός 2024: Αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα

Αυστραλία - Φωτιά: Νεκρά πέντε παιδιά και ο πατέρας τους (εικόνες)

Φωτιά - Κάτω Τιθορέα: Πέθανε ο μελισσοκόμος που είχε υποστεί εγκαύματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ