Life

28 Απριλίου 2024 10:13

“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην συνέχεια της σειράς "Παγιδευμένοι" του ΑΝΤ1.

“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)
-

Οι «Παγιδευμένοι», που έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, έρχονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα, μετά την άρνησή του να γράψει «τέλος» στον γάμο τους, αλλά εκείνη αισθάνεται διχασμένη και κάνει ένα βήμα πίσω.

Ο Σταύρος δεν δίνει σημεία ζωής, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία σε όλους.

Την ίδια ώρα, η Άννα μπλέκει σε ένα επικίνδυνο σχέδιο. Πού θα την οδηγήσει;

Παγιδευμένοι

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου - Επεισόδιο 54

Η απόφαση του Δημήτρη να μην υπογράψει το διαζύγιο θα προκαλέσει έκπληξη σε όλους, αλλά περισσότερο στην Άννα, η οποία αισθάνεται διχασμένη.

Η σπείρα των αρχαιοκάπηλων επιτέλους εξαρθρώνεται, ενώ συλλαμβάνεται ο αρχηγός τους.

Η Αλεξάνδρα, απεγνωσμένη γι’ αυτό που έχει κάνει, ζητάει τη βοήθεια της Άννας. Η Άννα, με τη συνδρομή του Νίκου, μπλέκει σε μια ακόμη περιπέτεια για να την βοηθήσει.

Η Αγγελική βρίσκει έκπληκτη την παραίτηση του Σταύρου στο γραφείο του. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι δεν τον βρίσκει πουθενά, της δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. 

Η αιχμαλωσία του Σταύρου συνεχίζεται, ενώ τα νέα για τον θάνατο του Γκρεγκόρ κάνουν τους απαγωγείς του ακόμη πιο επικίνδυνους.


Μ. Τρίτη 30 Απριλίου - Επεισόδιο 55

Ο Δημήτρης έχει μία εκρηκτική συνάντηση με τον Αλέκο στο γραφείο του. Εκεί, θα συναντήσει την Μελίνα, αλλά και τον Ιάσονα, ο οποίος του αφήνει κάποια υπονοούμενα σε σχέση με την Άννα.

Η Αγγελική ψάχνει απεγνωσμένα τον Σταύρο, ο οποίος εξακολουθεί να μην δίνει σημεία ζωής.

Η Άννα, ανήσυχη κι εκείνη για την εξαφάνιση του Σταύρου, ζητάει τη βοήθεια του Γεράσιμου. Ο Δημήτρης, σε ένα ξέσπασμα ανησυχίας και ζήλιας, ζητάει από την Άννα να ξεχάσει τα σχέδια που έχει στο μυαλό της, γιατί κινδυνεύει.

Η αποκάλυψη του πτώματος του Γκρεγκόρ θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί…

 Παγιδευμένοι

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

  • Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος
  • Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης
  • Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου
  • Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. 

Διανέμεται από την Madd.

#Pagidevmenoi 

Ειδήσεις σήμερα: 

Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό

Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ

Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ