Αθλητικά

20 Οκτωβρίου 2023 18:08 Τελευταία ενημέρωση : 20 Οκτωβρίου 2023 21:56

Euroleague: “Αστακός” το ΟΑΚΑ για το ΠΑΟ – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Διάβασέ μου το...

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα προστασίας στον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την ισραηλινή ομάδα.

Euroleague: “Αστακός” το ΟΑΚΑ για το ΠΑΟ – Μακάμπι Τελ Αβίβ
-

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας εν' όψει της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί απόψε (21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Στην σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρονται τα εξής:

«Εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (20/10, 21:15) με αντίπαλο την Maccabi Playtika Tel Aviv για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά, κάτι που έγινε γνωστό μετά τη σχετική σύσκεψη με την Ελληνική Αστυνομία.

Συνοπτικά:

  • Οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (18.45).
  • Δεδομένου πως οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί, προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να μεταβούν στο γήπεδο τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για την αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό τους. Παράλληλα, πρέπει να καθίσουν στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.
  • Για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 10, 11, 14, 27, 29, 31, 40, 46, VIP A’ και VIP B’.
  • Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι με κιγκλιδώματα και 3 ζώνες.
  • Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλαθλο να πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ενώ θα χρειαστεί να φέρει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο για έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
  • Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο κράνη μηχανής και σακίδια πλάτης.
  • Στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.
  • Προστατεύουμε το «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη.
  • Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Maccabi Playtika Tel Aviv καθώς και για όλες τις υπόλοιπες εντός έδρας αναμετρήσεις της Euroleague συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

Ηλεκτρονικά στο more.com

Την Παρασκευή (20/10), τρεις ώρες πριν την έναρξή του αγώνα, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».


Ειδήσεις σήμερα:

Μεταναστευτικό: Λέμβοι σε Φαρμακονήσι και Σύμη

Ραφήνα: Αρπαγή ανήλικης από άγνωστο

Καταγγελία: Αμίαντος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ