Life

25 Οκτωβρίου 2023 08:08

“The 2Night Show”: Εξομολογήσεις από τη λαμπερή Ντόρα Μακρυγιάννη (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι είπε η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια για τη δουλειά της, τη φιλοσοφία ζωής της, τα ενδιαφέροντά της αλλά και την προσωπική της ζωή.

“The 2Night Show”: Εξομολογήσεις από τη λαμπερή Ντόρα Μακρυγιάννη (βίντεο)
-

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε ενθουσιασμένος την Ντόρα Μακρυγιάννη στο The 2Night Show της Τρίτης 24/10. Η ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά» και μπήκε στο πλατώ της εκπομπής φανερά ανανεωμένη. Μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο.

Αποκάλυψε ότι για τις ανάγκες του ρόλου της ως Ιωάννας, έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και από το φυσικό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, πέρασε στο καστανοκόκκινο. «Μπήκε στη ζωή μου η ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια και νομίζω πως ήταν το ωραιότερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου», είπε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εκμυστηρεύτηκε ότι σκέψη της ήταν να δουλέψει περισσότερο με τον εαυτό της κι αυτό ακριβώς έκανε.

Να σημειώσουμε ότι για τη Ντόρα Μακρυγιάννη οι ρόλοι στην τηλεόραση ήρθαν αμέσως μετά από την αποφοίτησή της από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Η αρχή έγινε με τη «Γυναίκα χωρίς όνομα» κι έκτοτε δούλεψε ασταμάτητα. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν κατάλαβα πως πέρασαν τα χρόνια με τόση δουλειά». Από τους τελευταίους ρόλους της εκτός από αυτόν της Ιωάννας στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Μετά τη φωτιά», ξεχωρίζει αυτόν στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ1.

Η δημοφιλής ηθοποιός είπε πως αποφάσισε να μην κάνει τηλεόραση και θέατρο μαζί φέτος. Μίλησε για τη σειρά «Μετά τη Φωτιά» και για τα μηνύματα που περνάει για την κακοποίηση των γυναικών. Παράλληλα στάθηκε στον συμπρωταγωνιστή της Λευτέρη Ελευθερίου, λέγοντας ότι είναι πειραχτήρι, άνθρωπος που ξέρει πότε πρέπει να κάνει πλάκα, αλλά και πολύ πειστικός ερμηνευτής στον ρόλο του κακού. «Είναι συγκλονιστικός στον ρόλο του, είναι μεγάλο ταλέντο», είπε για την ικανότητά του να παίζει κωμωδία και παράλληλα να προσαρμόζεται στις αλλαγές ύφους, που είναι απαραίτητες για τις σκηνές της σειράς του ΑΝΤ1.

Ειδήσεις σήμερα: 

“The 2Night Show”: Γιώργος Κατσαρός και Κώστας Χατζής μίλησαν για όσα τους “δένουν”

Καιρός - Τετάρτη: Βροχές με ζέστη, σκόνη και υγρασία

Λάρισα: το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο σε αμαξίδιο του αδερφού της νύφης (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ