Πολιτική

28 Οκτωβρίου 2023 14:26 Τελευταία ενημέρωση : 28 Οκτωβρίου 2023 20:10

28η Οκτωβρίου – Σακελλαροπούλου: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα εθνικά της δίκαια

Διάβασέ μου το...

«Στο ταραγμένο και ρευστό διεθνές περιβάλλον που ζούμε, η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα εθνικά της δίκαια και να παραμένει πυλώνας σταθερότητας και ειρήνης», τόνισε η ΠτΔ.

28η Οκτωβρίου – Σακελλαροπούλου: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα εθνικά της δίκαια
-

«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα εθνικά της δίκαια και να παραμένει πυλώνας σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή μας», επισήμανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στη δήλωση που έκανε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης στρατιωτικών και πολιτικών τμημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη.

«Σήμερα, επέτειο του ηρωικού "ΟΧΙ", τιμάμε όσους πολέμησαν και θυσιάστηκαν στο έπος του '40 για την ελευθερία μας και αναλογιζόμαστε το χρέος μας απέναντί τους. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, εμπνεόμενες από το πνεύμα που συνήγειρε τους Έλληνες στις αποφασιστικές στιγμές της ιστορίας μας, υπερασπίζονται τα αδιαπραγμάτευτα δικαιώματά μας. Στο ταραγμένο και ρευστό διεθνές περιβάλλον που ζούμε, η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα εθνικά της δίκαια και να παραμένει πυλώνας σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή μας», δήλωσε η κ. Σακελλαροπούλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιράν: Πέθανε η 16χρονη Αρμιτά Γκεραβάντ – Ήταν σε κώμα μετά από επίθεση της αστυνομίας ηθών

Μέση Ανατολή - Ισραήλ: Νεκροί τουλάχιστον 29 δημοσιογράφοι

28η Οκτωβρίου - Λιβάδι Λάρισας: Νεαροί παρέλασαν πάνω σε άλογα (εικόνες)