Life

14 Νοεμβρίου 2023 16:46 Τελευταία ενημέρωση : 14 Νοεμβρίου 2023 20:43

Σπύρος Φωκάς: Ζεϊμπέκικο μπροστά στο φέρετρο χόρεψε η σύζυγός του (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Το ξέσπασμά της  Λίλιαν Φωκά για εκείνους που «αφήνουν τους ηθοποιούς να πεθάνουν στην ψάθα».

Σπύρος Φωκάς: Ζεϊμπέκικο μπροστά στο φέρετρο χόρεψε η σύζυγός του (εικόνες)
-


Τον Σπύρο Φωκά αποχαιρέτησαν, συγγενείς και φίλοι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Πρώτες στην κηδεία του ηθοποιού έφτασαν η σύζυγός του Λίλιαν και η θετή κόρη του, Κωνσταντίνα, ντυμένες με λευκά σακάκια.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου σε ηλικία 86 ετών. Ο Σπύρος Φωκάς έδινε για πολύ καιρό, τη δική του μάχη σε κέντρο αποκατάστασης, όπου και διέμενε τους τελευταίους μήνες, έχοντας έρθει αντιμέτωπος, μεταξύ άλλων, με σοβαρά αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα.

Σπύρος Φωκάς - Λίλιαν Φωκά - κηδεία - ζεϊμπέκικο

Σπύρος Φωκάς - Λίλιαν Φωκά - κηδεία - ζεϊμπέκικο

Όπως είχε γίνει γνωστό, σύμφωνα και με την τελευταία επιθυμία του ηθοποιού, η σορός του μεταφέρθηκε από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Σπύρος Φωκάς - Λίλιαν Φωκά - κηδεία - ζεϊμπέκικο

Φεύγοντας από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, η Λίλιαν Φωκά θέλησε να τιμήσει τον εκλιπόντα σύζυγό της με ζωντανή μουσική και έναν χορό, και συγκεκριμένα ένα ζεϊμπέκικο, με την ίδια να βγάζει το σακάκι της και να «ξορκίζει» με αυτή της την κίνηση τον θάνατο Στη συνέχεια, η σύζυγός του ξέσπασε εναντίων όσων δεν σέβονται τους ηθοποιούς, «αφήνοντάς τους να πεθάνουν στην ψάθα» και τόνισε πως θα δώσει τον δικό της αγώνα για να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.


Ειδήσεις σήμερα: 

Εύβοια: Έφυγε κομμάτι από τσουλήθρα και τραυμάτισε 8χρονο

“Κιβωτός” - π. Αντώνιος: Ανατροπή στην υπόθεση για ασέλγεια

Βοιωτία - Φονική καταδίωξη: το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον 17χρονο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ