Life

13 Νοεμβρίου 2023 21:45

O easy 97.2 και ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 σε στέλνουν στην AVANT PREMIERE της ταινίας "ΝΑΠΟΛΕΩΝ"!

Διάβασέ μου το...

Δες πως μπορείς να εξασφαλίσεις πρόσκληση για να δεις πριν από όλους τους άλλους την ταινία για την ζωή του θρυλικού Ναπολέοντα.

O easy 97.2 και ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 σε στέλνουν στην AVANT PREMIERE της ταινίας "ΝΑΠΟΛΕΩΝ"!
-

 

Η πολυαναμενόμενη ταινία «ΝΑΠΟΛΕΩΝ» βρίσκεται προ των πυλών και ο easy 97.2 και ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 προσκαλούν τους ακροατές τους, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στα Village Cinemas του The Mall Athens, σε μια φαντασμαγορική αποκλειστική 1η προβολή!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τη νέα του ταινία «ΝΑΠΟΛΕΩΝ» που αναμένεται να σπάσει ταμεία. Η ταινία μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, στην επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη αλλά και στο κλίμα της σχέσης του με τη σύζυγο του, αυτοκράτειρα Ζοζεφίνα, την οποία υποδύεται η μοναδική Vanessa Kirby, που αγαπήσαμε από τον ρόλο της ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα στο "The Crown".

easy 97.2 - ΡΥΘΜΟΣ 94.9 - ταινι?α - ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Η σκηνοθετική δημιουργία του θρυλικού Ridley Scott, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου από την Feelgood, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

easy 97.2 - ΡΥΘΜΟΣ 94.9 - ταινι?α - ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Για να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία και να βρεθείτε στην Avant Premiere, συντονιστείτε στον αέρα του easy 97.2 και του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, αλλά και στο Instagram account των σταθμών - @easy972gr & @rythmos949fm – και κερδίστε διπλές προσκλήσεις!

Άκου easy 97.2 & ΡΥΘΜΟ 94.9 online ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store Google Play

easy 97.2 - ΡΥΘΜΟΣ 94.9 - ταινι?α - ΝΑΠΟΛΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ