Οικονομία

23 Φεβρουαρίου 2024 17:19

Στη φυλακή υπάλληλος Περιφέρειας για παράνομες άδειες

Διάβασέ μου το...

Πως θησαύριζε ο υπάλληλος; Η απάντηση της Περιφέρειας και τα μέτρα εναντίον του

Στη φυλακή υπάλληλος Περιφέρειας για παράνομες άδειες
-

Μετά την αποκάλυψη πως υπάλληλος της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας, έβγαζε έναντι αμοιβής παράνομες άδειες σε χειριστές μηχανημάτων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχώρησε σε τρία μέτρα προκειμένου να βάλει φρένο στη συνέχεια αυτής της παρανομίας.

Η ανακοίνωση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μετά την προφυλάκιση του υπαλλήλου της Π.Ε. Εύβοιας, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, της υπεξαγωγής εγγράφων, της δωροληψίας και της ψευδούς βεβαίωσης, και με σχετικές εντολές του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού:

  • Κατέθεσε δήλωση παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας (προκειμένου να συμμετάσχει στην ποινική διαδικασία ως πολιτική αγωγή), για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος.
  • Θέτει σε αργία τον υπάλληλο, σύμφωνα με τα κατά Νόμο προβλεπόμενα για περιπτώσεις προφυλάκισης. Υπενθυμίζεται ότι ετέθη σε αναστολή καθηκόντων αμέσως μετά τη σύλληψη του, όπως προβλέπεται.
  • Προχωρά σε επανέλεγχο των μη σύννομα εκδοθεισών επαγγελματικών αδειών, ώστε να ανακληθούν όσες διαπιστωθεί ότι έχουν ελλιπή δικαιολογητικά ή άλλες πλημμέλειες.

Ειδήσεις σήμερα:

ΟΑΚΑ: Ανοίγει τον Απρίλιο - Λειτουργικό το στέγαστρο Καλατράβα

Θεσσαλονίκη: Πήγε την γυναίκα του στη δουλεία και την... μαχαίρωσε

“Παλαιοχριστιανός”: Το τεστ DNA, η Σεβαστή και η διπολική διαταραχή (βίντεο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ