Life

27 Μαρτίου 2024 14:28

Ο Ninja ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο

Διάβασέ μου το...

Ο Ninja είναι από τους διασημότερους streamer παγκοσμίως, και κάτοχος του ρεκόρ για το stream με τους περισσότερους θεατές ταυτόχρονα στο twitch.

Ο Ninja ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο
-

Ο πασίγνωστος streamer Tyler Blevins, γνωστός με το όνομα Ninja μόλις ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο, ύστερα από ένα απλό check up που έκανε.

Ο 32χρονος έκανε αυτή την ανακοίνωση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter) λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ευτυχώς κατάφερε να το βρει πολύ νωρίς. “Είμαι ακόμα σε σοκ, αλλά θέλω να σας κρατάω ενήμερους” είπε μεταξύ άλλων ο Ninja στους fan του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, πριν από μερικές εβδομάδες πήγε σε έναν δερματολόγο για το ετήσιο check up που κάνει και βρέθηκε μια κρεατοελιά στο κάτω μέρος του ποδιού του που έπρεπε να αφαιρεθεί για τυπικούς λόγους. Ωστόσο, αυτό έγινε μελάνωμα, αν και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι αφού βρέθηκε νωρίς.

H ανακοίνωση του Ninja:

Εντάξει, είμαι ακόμα σε λίγο σοκ, αλλά θέλω να σας κρατάω όλους ενήμερους. Πριν από μερικές εβδομάδες πήγα σε έναν δερματολόγο για έναν ετήσιο έλεγχο δέρματος που μου είχε προγραμματίσει προληπτικά η Jess (η γυναίκα του). Υπήρχε μια κρεατοελιά στο κάτω μέρος του ποδιού μου που ήθελαν να αφαιρέσουν. Επέστρεψε ως μελάνωμα, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι το "πιάσαμε" στα πρώτα στάδια. Είχα μια άλλη μαύρη κηλίδα που εμφανίστηκε κοντά του, οπότε σήμερα έγινε η βιοψία και αφαίρεσαν την μεγαλύτερη περιοχή γύρω από το μελάνωμα με την ελπίδα ότι στο μικροσκόπιο θα το δουν καθαρά.

Ο Ninja είναι από τους διασημότερους streamer παγκοσμίως, και κάτοχος του ρεκόρ για το stream με τους περισσότερους θεατές ταυτόχρονα, αφού τον Μάρτιο του 2018, έδωσε ραντεβού με το διάσημο ράπερ Drake για να παίξουν παρέα. Το κοντέρ έγραψε 635.000 θεατές ταυτόχρονα, Τον Απρίλιο του ίδιου έτους, έφτασε τους 667.000 ταυτόχρονους θεατές κατά τη διάρκεια του event Ninja Vegas 2018. Οι δε followers του ανέρχονται στα 12,4 εκατομμύρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Αφρικανική σκόνη: Σε ποιες περιοχές θα είναι εντονότερη

Γεραπετρίτης για Μπελέρη: Είναι ευρωπαϊκό ζήτημα και όχι ελληναλβανικό

Πάσχα Καθολικών - τραπεζική αργία: Τι ισχύει για μισθοδοσία, πληρωμή φόρων και εισφορών