Life

27 Φεβρουαρίου 2021 10:08

Ροδουσάκης στον ΑΝΤ1: Ο πελάτης μου δεν έχει σχέση με βιασμούς

Διάβασέ μου το...

Τι λέει για τις καταγγελίες μάγειρα για βιασμό από τον 37χρονο ηθοποιό. Ποιια η σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ροδουσάκης στον ΑΝΤ1: Ο πελάτης μου δεν έχει σχέση με βιασμούς
-

Αθώος δηλώνει ο 37χρονος ηθοποιός τον οποίο κατηγόρησε και μήνυσε για βιασμό 37χρονος μάγειρας, ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Πρωινοί Τύποι, ο δικηγόρος του Εμμανουήλ Ροδουσάκης, ενώ αναφέρθηκε και στο αν ο πελάτης του γνώριζε τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως είπε με έγγραφα και με μάρτυρες, ο 37χρονος ηθοποιός αποδεικνύει την πραγματικότητα.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην συσχέτιση των δυο υποθέσεων είπε ότι επίσημα κάποια δικογραφία ή επίσημα καταγγελία που να συνδέει τις δυο υποθέσεις δεν υπάρχει

Ο κ. Ροδουσάκης, τόνισε ακόμα ότι σε επίπεδο ποινικής διαδικασίας ο πελάτης του δεν αναφέρεται πουθενά ως «αλιευτής», στην υπόθεση Λιγνάδη. Δεν με έχει καλέσει κανείς για κάτι τέτοιο, είπε χαρακτηριστικά. 

Τέλος αναφερόμενος στην σχέση του 37χρονου ηθοποιού με τον Δημήτρη Λιγνάδη είπε ότι ήταν φοιτητής στην σχολή του εθνικού θεάτρου, ωστόσο όπως σημείωσε δεν είχε καθηγητή τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Η συνεργασία τους ήταν για ένα μήνα το 2006 και είχαν άλλη μια συνεργασία μετά από πολλά χρόνια για επτά μήνες», είπε ο κ. Ροδουσάκης. 

Για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο 37χρονος ηθοποιός είχε τον ρόλο του «αλιευτή» για λογαριασμό του Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Ροδουσάκης απάντησε ότι έχει ακούσει κι εκείνος αυτές τις φήμες ωστόσο δεν υπάρχει καμία έγκληση ή σχετική καταγγελία.