ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

02 Νοεμβρίου 2014 07:24

Ώρα για Cocooning!

Διάβασέ μου το...

Οι ζεστές βραδιές στο σπίτι παρέα με αγαπημένους μας, όποιους έχουμε επιθυμήσει γιατί απλά χαθήκαμε, είναι η καλύτερη λύση ώστε το κρύο να γίνει πιο υποφερτό.

-

Ο τρόπος που ο καθένας από εμάς θα καταφέρει να ζεστάνει το σπίτι του, αν τα καταφέρει δηλαδή, είναι μια πονεμένη ιστορία για όλους μας. Δεν σημαίνει όμως, ότι τα προβλήματα που προκύπτουν μόλις μπουν τα πρώτα κρύα θα μας αποξενώσουν.

Οι κατ’ οίκον συνάξεις ή μαζώξεις, όπως συνήθως τις αποκαλούμε, είναι αυτές που ουσιαστικά μας ευχαριστούν περισσότερο τώρα το χειμώνα. Δεν χρειάζεται συνέχεια, γιατί δεν υπάρχει κι η πολυτέλεια χρόνου. Η ένεση είναι τονωτική ακόμα και 1-2 φορές το μήνα να βρεθείς με τους δικούς σου ανθρώπους.

Τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις μαζί με τους φίλους και κοντινούς συγγενείς σου μια κούπα ζεστού ροφήματος σοκολάτας  ή καφέ ή ακόμα και ένα ποτηράκι κρασί ή ρακόμελο συνοδεία ψητών στη σχάρα κατά προτίμηση για τους περισσότερους, μέχρι όσο πάει η βραδιά!  Συζητήσεις χαλαρές-γέλια-ωραία lounge μουσική-παιχνίδια επιτραπέζια ή video games στις κονσόλες παιχνιδιών για τους λάτρεις του είδους -άνετα ζεστά «χουχουλιάρικα» ρούχα είναι ό, τι καλύτερο για μια ατμόσφαιρα γεμάτη θαλπωρή, αγχολυτική από την ένταση της καθημερινότητας. Αν υπάρχει και τζάκι ο συνδυασμός μόνο ιδανικός και τέλειος μπορεί να χαρακτηριστεί!

Και όχι δεν είναι η οικονομική κρίση τόσο που γεμίζει καναπέδες και τραπεζαρίες σπιτιών, όσο η ανάγκη που έχουμε για επικοινωνία με όσους μας αγαπούν αληθινά, γιατί αυτό άλλωστε μας έχει μείνει!

Τις οφείλουμε αυτές τις βραδιές σε εμάς, το σύντροφο, το παιδί, τους γονείς, τους κολλητούς μας! Είναι ό, τι καλύτερο για την καρδιά και το μυαλό μας!

VIDEO