Οικονομία

12 Ιουλίου 2019 07:21

ΕΤΕ: Επισκέψεις του Παύλου Μυλωνά σε επιχειρήσεις στα Ιωάννινα

Text to Speech

Επιχειρήσεις του Νομού Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, συνοδευόμενος από ομάδα ανωτάτων στελεχών της τράπεζας.

ΕΤΕ: Επισκέψεις του Παύλου Μυλωνά σε επιχειρήσεις στα Ιωάννινα

Επιχειρήσεις της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων επισκέφθηκε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Παύλος Μυλωνάς, συνοδευόμενος από ομάδα ανωτάτων στελεχών της τράπεζας.

Ο κ. Μυλωνάς, είχε σειρά συναντήσεων με τους επιχειρηματίες και τα στελέχη των παραγωγικών μονάδων που επισκέφθηκε. Ο ίδιος τόνισε ότι η Εθνική ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της, για την κάλυψη των αναγκών τους. Επίσης, πρόσθεσε ότι η Εθνική Τράπεζα, η οποία βρίσκεται σήμερα στην καλύτερη θέση από πλευράς ρευστότητας, θα στηρίξει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων τους.

Σε δείπνο που παρέθεσε η Τράπεζα στους επιχειρηματίες πελάτες της από την ευρύτερη περιφέρεια, ο κ. Μυλωνάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για την προοπτική ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Αναφερόμενος ειδικότερα στον αγροτοδιατροφικό τομέα, που αποτελεί τη βασική οικονομική δύναμη για την Ήπειρο, υπογράμμισε ότι οι δυνατότητες στην Ελλάδα είναι μεγάλες, και ότι θα χρειαστούν να γίνουν επενδύσεις, στην τεχνολογία, στην οργάνωση των επιχειρήσεων του κλάδου και στο branding τις οποίες θα υποστηρίξει η Εθνική.