Λασιθίου

30 Απριλίου 2019 18:29

Πιτ μπουλ έτρεψαν σε φυγή επίδοξους διαρρήκτες

Text to Speech

Οι κακοποιοί λογάριαζαν χωρίς τους άγρυπνους φρουρούς του σπιτιού, που τους επιτέθηκαν για να προστατεύσουν την περιουσία του ιδιοκτήτη.

Πιτ μπουλ έτρεψαν σε φυγή επίδοξους διαρρήκτες

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο 44χρονος Γιώργος Καραλάκης, έχοντας αποφασίσει να παρακολουθήσει την τελετή της Ανάστασης του Κυρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας, διανύοντας μία απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων επέλεξε να ελευθερώσει τα δύο πιτ μπουλ που έχει στο περιφραγμένο σπίτι του, που βρίσκεται στην ερημική περιοχή Λιμνάκι Νέας Ανατολής Ιεράπετρας, και αυτό φαίνεται ότι έσωσε την περιουσία του, όπως μεταδίδει το neakriti.gr

Καθώς απουσίαζε για περίπου μία ώρα με την οικογένειά του, σπείρα διαρρηκτών που μάλλον γνώριζε ότι διατηρούσε δεμένα στην αυλή του τα δύο του σκυλιά, επιχείρησε να εισέλθει από την περίφραξη και κατόπιν στο εσωτερικό του σπιτιού του, αλλά έπεσε πάνω στα ελευθερωμένα από την αλυσίδα τους πιτ μπουλ, τα οποία όρμησαν να  προστατεύσουν την περιουσία του ιδιοκτήτη τους.

Κατά τη διάρκεια της 60λεπτης απουσίας της, η οικογένεια δέχτηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό, όπου δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι έλεγε η φωνή που επιχειρούσε να τους μιλήσει.

Επιστρέφοντας στο σπίτι με την οικογένεια του, ο κ. Καραλάκης είδε ανήσυχα τα σκυλιά να περιμένουν στην είσοδο, φρουρώντας την οικεία του και σε διάφορα σημεία, στο εξωτερικό του σπιτιού του, κομμάτια από ρούχα και αίματα, πράγμα που σημαίνει ότι τα σκυλιά κατάφεραν να δαγκώσουν τους εισβολείς και να τους τρέψουν φυγή.

Μόλις τα σκυλιά είδαν τον ιδιοκτήτη να επιστρέφει στο σπίτι, έδειξαν ότι έψαχναν ακόμη στην περίμετρο του σπιτιού να δουν εάν οι εισβολείς παρέμειναν στο χώρο, αλλά τελικά δε βρήκαν τίποτα.

Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες υποθέσεις απόπειρας διαρρήξεων ή κλοπών που έχουν καταγραφεί το τελευταίο 6μηνο στην περιοχή της Ιεράπετρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO