Ζάκυνθος

29 Σεπτεμβρίου 2019 15:41

Ζάκυνθος: ξέσπασμα οργής για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι λένε οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας. Επιτροπή Αγώνα συγκροτούν κάτοικοι της περιοχής.

Ζάκυνθος: ξέσπασμα οργής για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη (βίντεο)

Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στον Άγιο Δημήτριο της Ζακύνθου, προχώρησαν σήμερα το πρωί στις 10.00 οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της μια 59χρονη, αλβανικής καταγωγής.

Οι κάτοικοι μίλησαν στην κάμερα του zantetimes.gr και εξέφρασαν τον θυμό και την οργή τους για τα όσα συνέβησαν (εκτός των άλλων υπήρξε και εγκατάλειψη του θύματος από την οδηγό), προσθέτοντας ότι έχουν αποφασίσει να συγκροτήσουν επιτροπή αγώνα που θα κάνει ενέργειες προς τις Αρχές, ώστε αυτές να πειστούν πως ο δρόμος χρειάζεται διαπλάτυνση και να τοποθετηθούν όλα τα απαραίτητα σήματα οδικής κυκλοφορίας, ώστε να μη γίνονται συνέχεια τροχαία.

Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν και οι συγγενείς της αδικοχαμένης 59χρονης, οι οποίοι δήλωσαν πως πήγε το παιδί της στο σχολείο και μετά στη δουλειά της, όμως δεν πρόλαβε γιατί η τύχη δεν ήταν μαζί της.

Η οικογένεια της 59χρονης ανέφερε πως θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι το τέλος, προκειμένου να υπάρξει δικαίωση.

Ζάκυνθος - τροχαίο

Ζάκυνθος - τροχαίο

Συγκεκριμένα η αδελφή της 59χρονης είπε: «Χάσαμε τον άνθρωπο μας, ο δρόμος έφταιγε, η γυναίκα έφταιγε δεν το ξέρουμε. Είναι κάτι που δεν γυρίζει πίσω, έμεινε ένα παιδί ορφανό και είναι άδικο. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται. Από εκεί να βρεθεί εδώ κολλημένη στον τοίχο. Δεν πρέπει να υπάρξουν άλλα θύματα. Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Αν την τύφλωσε ο ήλιος να σταματούσε και να περπατούσε, όπως περπατούσε και αυτή. Κάποιος άνθρωπος που δεν είναι άξιος να οδηγεί να μην οδηγεί, γιατί απ’ ότι ακούω έχουν χάσει και άλλοι τη ζωή τους».

Η αιηψιά της 59χρονης ανέφερε ότι: «Πάμε να θάψουμε μια γυναίκα άδικα που πήγαινε στη δουλειά να ταΐσει το παιδί της που ήταν ορφανό από πατέρα. Μπροστά στα μάτια του παιδιού της σκοτώθηκε, την πέταξε το αμάξι με τόση φόρα έσκασε στον τοίχο. Είναι αδιανόητο, άδικο και θα πληρώσει αυτή η γυναίκα. Δεν υπάρχει συγχώρεση, δεν υπάρχει δικαιοσύνη να την αθωώσει. Θα πληρώσει και θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας».

Το παιδί έμεινε πλέον ορφανό και από μητέρα και από πατέρα, ενώ επειδή το σοκ είναι μεγάλο πρέπει να έχει όλη εκείνη τη στήριξη που απαιτείται από ειδικούς.

Πάντως, στην απολογία της η 31χρονη είπε πως δεν κατάλαβε ότι χτύπησε άνθρωπο, ενώ είδε τη ζημιά που είχε υποστεί το παρμπρίζ όταν πήγε στο μαγαζί του συζύγου της, όπου εκεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς…

Πηγή: zantetimes.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO