Δωδεκανήσα

23 Μαΐου 2021 20:15

Νοσοκόμα είδε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

Διάβασέ μου το...

Μια 26χρονη από τη Ρόδο καλείται να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση.

Νοσοκόμα είδε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο
-

Γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο είδε με έκπληξη μια 30χρονη νοσοκόμα από την Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η 30χρονη, ανακάλυψε πως αναρτώνται «καυτές» φωτογραφίες της χωρίς να το γνωρίζει και βέβαια χωρίς τη συναίνεσή της, σε ψεύτικα προφίλ τόσο στο «facebook» όσο και στο «instagram». Όπως υποστηρίζει, κάποιες από τις αναρτήσεις αυτές έχουν γίνει μέσα στο 2019, για τις οποίες είχε υποβάλει μήνυση αλλά έγιναν και νεότερες μέσα στο 2020.

Ακόμη, όπως διατείνεται η 30χρονη, ο χρήστης ενός από αυτά τα προφίλ της έστειλε προσωπικό μήνυμα και της δήλωσε πως γνωρίζει την προέλευση των φωτογραφιών της και ότι ο ίδιος τις έχει στην κατοχή του αλλά δεν έχει προβεί στη δημοσιότητά τους αποστέλλοντάς της μάλιστα δύο από αυτές προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του και της ζήτησε προκειμένου να της αποκαλύψει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του, να του αποστείλει κι άλλες παρόμοιες φωτογραφίες της, πράξη στην οποία όμως δεν ενέδωσε η ίδια.

Μηνύματα με παρόμοιο περιεχόμενο έλαβε και από άλλο χρήστη του instagram ο οποίος μάλιστα της είπε πως έχει δει τις φωτογραφίες της και σε σελίδα ερωτικών γνωριμιών.

Μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε πως η σύνδεση διαδικτύου που χρησιμοποιήθηκε για ένα από αυτά τα προφίλ ανήκει σε μία 26χρονη από τη Ρόδο, που καλείται να δώσει εξηγήσεις, καθώς φαίνεται ως μοναδικός συνδρομητής της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, όπου οδήγησε η σύνδεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη φαίρεται να υποστηρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή στο περιστατικό και πως η σύνδεση πλέον χρησιμοποιείται από τους νέους ενοικιαστές του σπιτιού, το οποίο εκείνη μίσθωνε παλαιότερα.

Φαίνεται πως η υπόθεση της 30χρονης νοσοκόμας θα διαλευκανθεί σύντομα, η οποία την έχει κλονίσει κυρίως επαγγελματικά καθώς τα ανωτέρω περιστατικά έχουν περιέλθει σε γνώση τόσο συναδέλφων της όσο και προϊσταμένων της.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Κυριακής

Ιταλία: Εφιαλτικό δυστύχημα σε τελεφερίκ (εικόνες)

Κορονοϊός - Σέρρες: Αποφυλακίστηκε ο νταλικέρης “αρνητής μάσκας”

VIDEO