Αχαΐα

03 Ιανουαρίου 2023 12:31 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιανουαρίου 2023 20:28

Πάτρα: Τι κατέθεσε ο 35χρονος για τη φωτιά στα κάλαντα

Διάβασέ μου το...

Πώς περιγράφει τα γεγονότα ο άνδρας που φαίρεται να του έβαλαν φωτιά ενώ έλεγε γα κάλαντα. Παρέμβαση Θεοδωρικάκου.

Πάτρα: Τι κατέθεσε ο 35χρονος για τη φωτιά στα κάλαντα
-

Εντολή να διερευνηθεί σε βάθος το αδιανόητο περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα με έναν 35χρονο Ρομά τον οποίο υποχρέωσαν να πει τα κάλαντα γονατιστός και τού έβαλαν φωτιά, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο 35χρονος πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας Πατρών και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είπε στους αστυνομικούς ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς όπως περιγράφονται, ενώ ο ίδιος είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Δήλωσε επίσης πως στην συγκεκριμένη επιχείρηση πηγαίνει συχνά, για να αναζητήσει παλιά υλικά.

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης δίωξης θα αναζητήσει υλικό για την υπόθεση και θα το παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πάτρα - κάλαντα - γονατιστός - έβαλαν φωτιά

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου όταν ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, μπήκε σε γνωστή επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα.

Εκεί, κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη- άρχισαν να τον πειράζουν, γελώντας μαζί του. Μάλιστα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του pelop, κάποια στιγμή, έτσι για την πλάκα τους, του πρότειναν να κάτσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα, ενώ κάποιος άλλος του έβαλε φωτιά.

Πάτρα - κάλαντα - γονατιστός - έβαλαν φωτιά

Ο Ρομά, αμέσως άρχισε να ουρλιάζει, προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά που ευτυχώς τα κατάφερε γλιτώνοντας από εγκαύματα, την τελευταία στιγμή! Τότε άρχισε να διαμαρτύρεται και να απειλεί με μηνύσεις, ενώ η παρέα προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει.

Το γεγονός καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έκανε τον γύρο της πόλης. Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο προκάλεσε την οργή πολλών, οι οποίοι αποφάσισαν να δράσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές. Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν το θύμα θα κινηθεί νομικά και αν οι δράστες, τελικά, θα την «πληρώσουν».

Πάτρα - κάλαντα - γονατιστός - έβαλαν φωτιά

Πηγή: pelop


Ειδήσεις σήμερα:

Εθνική οδός: Καραμπόλα 6 αυτοκινήτων στον Αυλώνα (εικόνες)

Αίγυπτος: σαρκοφάγος που πουλήθηκε παράνομα στο εξωτερικό επέστρεψε στο Κάιρο (βίντεο)

Νεκρό μωρό στη Βέροια: λύγισε ο παππούς της 29χρονης - πάω να του ανάψω το κερί του... (βίντεο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO