Κυβέρνηση

22 Δεκεμβρίου 2014 10:00

Βούλτεψη: Ο ένας παρακολουθούσε τον άλλον στην υπόθεση Χαϊκάλη

Text to Speech

Η Σοφία Βούλτεψη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, λέγοντας ότι «επωφελείται».

«Εσωτερική υπόθεση του κόμματος Καμμένου, όπου ο ένας παρακολουθούσε τον άλλον» χαρακτήρισε την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Πρόκειται για την τρίτη απόπειρα, που γίνεται, για να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Βούλτεψη. 

Η Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στο θέμα του χρηματισμού του Χαϊκάλη, τόνισε ότι «πρόκειται για καθαρή υπόθεση του κόμματος Καμμένου -Χαϊκαλη. Ο ένας παρακολουθούσε τον άλλον».

Επιτέθηκε στους ΑΝΕΛ λέγοντας πως «ή έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, ή δεν έχουμε» και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν έδιναν τα στοιχεία στους εισαγγελείς, γιατί θα διέρρεαν. Με αυτή τη λογική δεν θα δούλευε η Δικαιοσύνη ποτέ. Χωρίς στοιχεία δεν μπορούσε να κάνει έρευνα η Δικαιοσύνη».

Η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, λέγοντας ότι «επωφελείται» και έκανε λόγο για «σαφή συμμαχία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου για να μην εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας».

«Τα μνημόνια θα φύγουν, αλλά εάν υποστεί βλάβη η Δημοκρατία, θα χρειαστεί 2-3 γενιές για να αποκατασταθεί» κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO