Κόμματα

12 Οκτωβρίου 2018 12:58

Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες που στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής

Text to Speech

Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά προς τον Γιάννη Σγουρό, που διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής.

Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες που στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής

Την στήριξη του Γιάννη Σγουρού ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα και το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει να στηρίζει, όπως έκανε και το ΠΑΣΟΚ στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, τον πρώην Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.

Ο κ. Σγουρός εξελέγη για πρώτη φορά Περιφερειάρχης το 2010 με αντίπαλο τον Βασίλη Κικίλια, στηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ ηττήθηκε σε εκείνες του 2014, με αντίπαλο την Ρένα Δούρου.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, έγραψε: «Η Αττική μπορεί να έχει ξανά Περιφερειάρχη. Γιάννη, καλή επιτυχία!»

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - TWITTER - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΓΟΥΡΟ

Κατόπιν των συνεδριάσεων των κατά τόπους Περιφερειακών Συμβουλίων, το Κίνημα Αλλαγής επισημοποίησε τη στήριξη του στους δύο εν ενεργεία Περιφερειάρχες, που είχαν εκλεγεί το 2014 με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τον Απόστολο Κατσιφάρα στην Δυτική Ελλάδα και τον Σταύρο Αρναουτάκη στην Κρήτη. Ήδη έχουν ανακοινωθεί ως υποψήφιοι του κόμματος οι Νίκος Τσιλιμήγκας στην Θεσσαλία, Γεωργία Ζεμπιλιάδου στην Δυτική Μακεδονία, Χρήστος Παπαστεργίου στην Κεντρική Μακεδονία, Κατερίνα Μπατζελή στη Στερεά Ελλάδα και Δημήτρης Δημητρίου στην Ήπειρο. Συνεχίζονται οι διεργασίες για την συμπλήρωση του “παζλ” στις υπόλοιπες Περιφέρειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO