Κόμματα

17 Ιανουαρίου 2019 19:57

Δανέλλης στον ΑΝΤ1: μονόδρομος για το Ποτάμι η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Text to Speech

Τι απαντά στα «πυρά» του Σταύρου Θεοδωράκη. Τι λέει για τον «πολιτικό εγωισμό» και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δανέλλης στον ΑΝΤ1: μονόδρομος για το Ποτάμι η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Το μείζον είναι το εθνικό ζήτημα και η επίλυση του κρινόταν από το εάν υπάρχει Κυβέρνηση για να το φέρει προς κύρωση στην Βουλή και βάσει αυτού ψήφισα «ναι» στην ψήφο εμπιστοσύνης, υποστήριξε ο Σπύρος Δανέλλης, λέγοντας ότι το Μακεδονικό είναι ένα «ταυτοτικό θέμα» με πολλές προεκτάσεις.

Όπως είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής, που όμως θα στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπάρχει προσωπικός πολιτικός εγωισμός» είπε απαντώντας στα πυρά που δέχθηκε από τον Σταύρο Θεοδωράκη, σημειώνοντας ότι εκείνος έμεινε πιστός στις προγραμματικές θέσεις του Ποταμιού, σύμφωνα με τις οποίες το κόμμα θέλει να κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ο μόνος δρόμος για το Ποτάμι είναι η υπερψήφιση της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών», τόνισε ο κ. Δανέλλης, λέγοντας ότι δεν μπορούσε αλλιώς να συσχετιστεί η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης με την στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ερωτηθείς από τον Νίκο Χατζηνικολάου, απάντησε ότι δεν είναι στα σχέδια του να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η αναγκαιότητα είναι η συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ευρώπη, σημειώνοντας ότι το θέμα δεν είναι η προσωπική πολιτική του επιβίωση, αφήνοντας ουσιαστικά κάνε ενδεχόμενο ανοιχτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO