Γενικά

25 Ιανουαρίου 2019 19:13

Παραιτήθηκε ο Γκλέτσος από Δήμαρχος Στυλίδας

Text to Speech

“Παράπλευρη απώλεια” της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή...

Παραιτήθηκε ο Γκλέτσος από Δήμαρχος Στυλίδας

Την παραίτησή του από Δήμαρχος Στυλίδας υπέβαλε ο Απόστολος Γκλέτσος ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο. 

Όπως εξηγεί ο κ. Γκλέτσος παραιτείται «αντιπολιτευόμενος τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας επιβάλλουν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα με θανάσιμους εκβιασμούς, να παραχωρήσουμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόστολου Γκλέτσου: 

«Από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι και σήμερα, πέρασαν στιγμές που οι ελληνικές κυβερνήσεις πιέστηκαν απάνθρωπα κάποιες φορές και αντίθετα προς τα ελληνικά συμφέροντα. Μια τέτοια στιγμή ζούμε και σήμερα, όπου ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας επιβάλλουν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα με θανάσιμους εκβιασμούς, να παραχωρήσουμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια. 

Κάτι τέτοιο θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα ξεκινήσουν μύρια κακά για την χώρα μας. Εύχομαι να διαψευσθώ. Όμως αντιπολιτευόμενος αυτά τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, παραιτούμαι από τα καθήκοντα του Δημάρχου Στυλίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ίσως μιας εμψύχωσης των νέων ανθρώπων αυτής της χώρας που μπορεί να μην ξέρουν πως παίζονται αυτά τα σκληρά πολιτικά παιχνίδια.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO