Πολιτική

06 Φεβρουαρίου 2023 09:32 Τελευταία ενημέρωση : 06 Φεβρουαρίου 2023 11:37

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”: Κλειστή η Βουλή λόγω χιονιά

Διάβασέ μου το...

Κλειστή θα παραμείνει σήμερα η Βουλή λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Τι θα γίνει την Τρίτη.

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”: Κλειστή η Βουλή λόγω χιονιά
-

Λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» αναβάλλονται οι εργασίες της Βουλής η οποία θα παραμείνει κλειστή.

Σε νεα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας αποφασίστηκε να αναβληθούν για αύριο οι προγραμματισμένες για σήμερα νομοθετικές εργασίες.

Να σημειωθεί ότι το κοινοβουλευτικό πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάμβανε την συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις».

Επίσης, στις 12 το μεσημέρι ηταν προγραμματισμένη η συζήτηση στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης στο οποίο έχει κατατεθεί η κυβερνητική τροπολογία για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εθνικές εκλογές.

Ελληνική Λύση: Πρόκληση για τους πολίτες το κλείσιμο της Βουλής

"Η Βουλή σήμερα θα παραμείνει κλειστή με εντολή της κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί ηλιοφάνεια και η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση , τονίζοντας ότι "η συγκεκριμένη απόφαση της ΝΔ συνιστά πρόκληση στους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι αν δεν δουλέψουν, χάνουν το μεροκάματο, σε αντίθεση με τους καλοπληρωμένους πολιτικούς παράγοντες

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως το ξεχαρβαλωμένο κράτος λειτουργεί μόνον εάν είναι να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ολιγαρχών και των «μπαταχτσήδων». Κατεβάζει «ρολά», μόνο έναντι των πολιτών", καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία - Σεισμός: Πολύνεκρη η δόνηση των 7,8 Ρίχτερ (εικόνες)

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - Αττική Οδός: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα λόγω του χιονιού

Κατέρρευσε στον χορό – Θρήνος στο γλέντι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ