Γενικά

02 Φεβρουαρίου 2017 17:43

Ξανά “εκτός πρωτοκόλλου” ο Προκόπης Παυλόπουλος στην Καλαμάτα (βίντεο)

Text to Speech

Την πολιούχο της Υπαπαντή του Χριστού γιορτάζει η Καλαμάτα, παρουσία του ΠτΔ και χιλιάδων πιστών από όλη την Ελλάδα.

Ξανά “εκτός πρωτοκόλλου” ο Προκόπης Παυλόπουλος στην Καλαμάτα (βίντεο)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε σήμερα Πέμπτη στην Καλαμάτα στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλη για την Υπαπαντή του Χρηστού.

Όπως αναφέρει το tharros.gr, για μία ακόμη φορά η παρουσία του ΠτΔ δεν ήταν μια τυπική παρουσία αφού είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός για την Καλαμάτα. Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να μιλήσουν μαζί τους και ο ίδιος δεν το αρνήθηκε ενώ κατά τη διάρκεια της περιφοράς πολλές ήταν οι στιγμές που σταματούσε και μιλούσε με κόσμο, κόσμο που γνώριζε από παλιά.

Αμέσως μετά το τέλος της λιτάνευσης της ιεράς εικόνας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε: «Αντί για άλλη δήλωση θέλω σήμερα εδώ, στην Καλαμάτα, την πόλη της Παναγίας, και μέσα σ' αυτούς τους ταραγμένους καιρούς για τον λαό μας, την ευρωπαϊκή μας οικογένεια και ολόκληρη την ανθρωπότητα, να επαναλάβω τους στίχους του Μεγαλυναρίου της Υπαπαντής του Κυρίου, «Θεοτόκε η ελπίς, πάντων των Χριστιανών, Σκέπε, φρούρει, φύλαττε τους ελπίζοντας εις Σε. Χρόνια πολλά, η Παναγιά κοντά μας».

Προ. Παυλόπουλος - κόσμος - Καλαμάτα

Προ. Παυλόπουλος - κόσμος - Καλαμάτα

Όλα κύλησαν ομαλά ενώ και πριν αναχωρήσει από το Ναό συνομίλησε με κόσμο που περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να προσκυνήσει την Εικόνα της Παναγίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO