Δικαιοσύνη

13 Απριλίου 2017 07:49

Στον ανακριτή πατέρας και γιος για το φονικό στα Ανώγεια

Text to Speech

Οι δυο άνδρες θα παρουσιαστούν στις 11:00 ενώπιον του ανακριτή ενώ σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στον ανακριτή πατέρας και γιος για το φονικό στα Ανώγεια

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα για να απολογηθούν τόσο ο 54χρονος άνδρας που παραδόθηκε στις Αρχές για τη δολοφονία του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη, όσο και ο γιος του.

Σε βάρος των δύο ανδρών, που εμφανίστηκαν χθες στην αστυνομία, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, χωρίς όμως να έχουν προσωποποιηθεί οι κατηγορίες.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο 54χρονος, συνοδεία αστυνομικών, οδηγήθηκε χθες στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση δολοφονίας του 23χρονου, ενώ ο γιος του εμφανίστηκε στην αστυνομία λόγω των καταθέσεων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Άλλωστε, στον τόπο του φονικού εντοπίστηκαν κάλυκες τριών διαφορετικών διαμετρημάτων. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο εύρημα το οποίο θα πρέπει να αξιολογηθεί σε συνάρτηση με τις παραπάνω μαρτυρίες της πλευράς του θύματος, βάσει των οποίων εκτός από τον 54χρονο, πυροβόλησε και ο γιος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO