Γενικά

09 Ιανουαρίου 2018 22:32

Νεκρός στο κελί του ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι

Text to Speech

Ο 45χρονος που είχε πάρει άδεια από το Δαφνί και σκότωσε τη σύντροφο του έπεσε κώμα και βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του. Με κομμένες φλέβες κι ο συγκρατούμενος του.

Νεκρός στο κελί του ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο κελί του ο 45χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, στις 20 Ιουλίου του 2017 στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης βρέθηκε σε κώμα κι ο Αλβανός συγκρατούμενος του με κομμένες τις φλέβες του.

Το περιστατικό έγινε την πρωτοχρονιά στις φυλακές Κορυδαλλού και οι δυο κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Αλβανός που γλίτωσε τη ζωή του, κατέθεσε ότι και οι δυο τους έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος έκοψε τις φλέβες του για να μην πέσει σε κώμα.

Η αποτρόπαια δολοφονία

Ο 45χρονος ήταν ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας που έγινε το καλοκαίρι στο Περιστέρι, παίρνοντας άδεια από το Δαφνί όπου νοσηλευόταν.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε, όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια. Μετά το έγκλημα είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO