Γενικά

11 Οκτωβρίου 2018 10:44

Άγριο έγκλημα στον Έβρο: Έδεσαν και μαχαίρωσαν τις τρεις γυναίκες

Text to Speech

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τριπλής δολοφονίας στην περιοχή του Πραγγίου. Ποιο σενάριο εξετάζουν οι αρχές. Τι έδειξε η αυτοψία του ιατροδικαστή.

Άγριο έγκλημα στον Έβρο: Έδεσαν και μαχαίρωσαν τις τρεις γυναίκες

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο θάνατος των τριών γυναικών, οι σοροί των οποίων εντοπίστηκαν στην περιοχή του Πραγγίου Έβρου, κοντά στις όχθες του ποταμού.

Όπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία του ιατροδικαστή, όλες φέρουν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ το τριπλό έγκλημα φαίνεται ότι διαπράχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα.  

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν δεμένες, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα σύμφωνα με πληροφορίες στρατιωτικού τύπου.

Οι ταυτότητές των γυναικών παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, αλλά, φαίνεται ότι πρόκειται για νεαρής ηλικίας μετανάστριες, ή προσφυγοπούλες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δύο νεότερες γυναίκες εκτιμάται ότι είναι από 15 έως 18 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους. 

Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του τριπλού φονικού. 

Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές για τον τραγικό θάνατο των τριών γυναικών, είναι ότι τις έσφαξαν οι λαθροδιακινητές για παραδειγματισμό επειδή πιθανότατα δεν είχαν τα χρήματα για τη μεταφορά τους στο ελληνικό έδαφος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO