Κοινωνία

27 Αυγούστου 2019 10:55 Τελευταία ενημέρωση : 27 Αυγούστου 2019 21:12

Τελευταία πράξη του δράματος στο Αίγιο

Διάβασέ μου το...

Θρήνος στο Αίγιο. Σήμερα κηδεύονται η γιαγιά μαζί με το εγγονάκι της. Οργή για τον οδηγό που προκάλεσε το τροχαίο. Επέβαινε και μια γυναίκα στο ΙΧ.

Τελευταία πράξη του δράματος στο Αίγιο
-

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η ανείπωτη τραγωδία στο Αίγιο με θύμα μια 67χρονη γυναίκα και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της που τραυματίστηκαν θανάσιμα από ασυνείδητο οδηγό ΙΧ που έπεσε πάνω τους τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σήμερα το απόγευμα γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος, καθώς κηδεύονται γιαγιά και εγγονός. Η διπλή κηδεία θα τελεστεί τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στις Καμάρες και οι σοροί τους θα βρίσκονται στον ναό από τις 5 μ.μ..

Οργή για τον 28χρονο οδηγό

Ωστόσο, οργή προκαλεί η στάση του 28χρονου οδηγού του οχήματος που θέρισε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι, ο οποίος αντί να παραμείνει στο σημείο τράπηκε σε φυγή και μάλιστα έπεσε μέχρι και στη θάλασσα προκειμένου να μην συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές.

Εν τω μεταξύ, όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος αξιωματικός του Ναυτικού, επέβαινε και μια γυναίκα, μετά από διασκέδαση σε παραλιακό μπαρ της περιοχής.

Αίγιο - δυστύχημα

Η γυναίκα, που υπέστη σοκ, έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές ενώ ο 28χρονος φέρεται πως πείστηκε να παραδοθεί από συγγενείς του.  

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί και η απόφαση του εισαγγελέα για τον δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού, αφού ο 28χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος την ώρα που ο πατέρας του βρέφους συγκλονίζει για το άδικο χαμό του παιδιού του που πριν από λίγες εβδομάδες είχε βαφτιστεί. «Μην τον αφήνετε ελεύθερο θα κάνω κακό», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ