Κοινωνία

28 Αυγούστου 2019 20:12 Τελευταία ενημέρωση : 28 Αυγούστου 2019 21:43

Αποκάλυψη ΑΝΤ1: αστυνομικοί είχαν καταδιώξει τον οδηγό που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μετά το δυστύχημα βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και χόρεψε, για να αποδείξει ότι δεν ήταν μεθυσμένος!

Αποκάλυψη ΑΝΤ1: αστυνομικοί είχαν καταδιώξει τον οδηγό που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο (βίντεο)
-

Πρωταγωνιστής σε καταδίωξη από αστυνομικούς στην Αθήνα, το 2016, ήταν ο τότε 25χρονος, ο οποίος την Κυριακή παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο.

Ο νεαρός οδηγός δεν είχε σταματήσει σε υπόδειξη αστυνομικών για έλεγχο, αναπτύσσοντας ταχύτητα για να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας από τους αστυνομικούς.

Αργότερα εντοπίστηκε, συνελήφθη και σε κατ΄ οίκον έρευνα τότε είχε βρεθεί ένα όπλο που κατείχε παρανόμως, καθώς και ναρκωτικές ουσίες.

Η δίκη για το περιστατικό εκκρεμεί. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του και αναμένεται να το χρησιμοποιήσουν αναλόγως

Ακόμη, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο ανταποκριτής του στην Πάτρα, Κωνσταντίνος Φλαμής, αυτόπτης μάρτυρας της μοιραίας παράσυρσης, έσπευσε στο αυτοκίνητο του δράστη όταν εκείνο σταμάτησε, αφού ο οδηγός είχε χτυπήσει γιαγιά και εγγόνι και φρέναρα. Απευθυνόμενος στον νεαρό του είπε "ξέρεις τι έκανες; Έλα να δεις τι έκανες;" και τότε ο 28χρονος, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, βγήκε από το αυτοκίνητο του και άρχισε να χορεύει, για να του αποδείξει ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε κάνει, μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, με κατεύθυνση προς το σπίτι του/