Κοινωνία

21 Νοεμβρίου 2019 18:53 Τελευταία ενημέρωση : 21 Νοεμβρίου 2019 22:00

“Άνοιξαν οι ουρανοί” στην Αττική (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Βρέχει καταρρακτωδώς. Προσοχή τις επόμενες ώρες συνιστούν οι μετεωρολόγοι…

“Άνοιξαν οι ουρανοί” στην Αττική (βίντεο)

Οι ισχυρές τοπικά καταιγίδες, που έπληξαν τους νομούς Βοιωτίας και Αττικής, καθώς και την πόλη της Αθήνας τις απογευματινές ώρες , προκάλεσαν περισσότερους από 1.200 κεραυνούς και σημαντικά ύψη βροχόπτωσης, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Στην Παλλήνη έως τις 19:00 έπεσαν 47 χιλιοστά βροχής, στην Αγία Παρασκευή και στην Παλλήνη, ενώ στην Τανάγρα και στην Πετρούπολη 26 χιλιοστά.

Ισχυρές καταιγίδες έπληξαν επίσης μεγάλο μέρος της χώρας, με τα ισχυρότερα φαινόμενα στη Χαλκιδική και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών-meteo.gr, οι μεγαλύτερες βροχοπτώσεις σήμερα υπήρξαν στη Θάσο όπου καταγράφηκαν 102 χιλιοστά βροχής και στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου 92 χιλιοστά.

Στην Αττική λόγω της έντονης βροχόπτωσης παρατηρήθηκε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στη λεωφόρο Κηφισίας, τον Κηφισό και την είσοδο της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ύψος του Σκαραμαγκά,  σύμφωνα με την ενημέρωση από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Παράλληλα, διακόπηκε, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κυριαζή, στην Κηφισιά, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Κηφισίας έως την οδό Αγίου Τρύφωνος, λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης.

Όσον αφορά την Πυροσβεστική, δέχθηκε κλήσεις για κοπή δένδρων.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ