Κοινωνία

03 Δεκεμβρίου 2019 14:58

“Χρυσή λεία” για διαρρήκτες που ρήμαξαν όλη την Αττική

Διάβασέ μου το...

Πως έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ο ένας από τους δράστες, που έχει πλούσιο παρελθόν. Που και πως “χτυπούσαν” οι κακοποιοί.

“Χρυσή λεία” για διαρρήκτες που ρήμαξαν όλη την Αττική
-

Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ένας 23χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατά εξακολούθηση και αντίσταση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης μαζί με συνεργό του που αναζητείται, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές σε σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Παραβιάζοντας είτε τις κεντρικές πόρτες είτε τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες των σπιτιών, οι δράστες εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 26 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών οικιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με την αξία των κλοπιμαίων να υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ