Κοινωνία

04 Μαρτίου 2021 12:02 Τελευταία ενημέρωση : 04 Μαρτίου 2021 20:08

Κορονοϊός - lockdown: Το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα αναλυτικά

Διάβασέ μου το...

Δείτε τι έχει αλλάζει στις μετακινήσεις και την χρήση των κωδικών sms στο 13033. Πως τροποποιήθηκε ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας.

Κορονοϊός - lockdown: Το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα αναλυτικά
-

Το νέο πλαίσιο περιορισμών και το πιο αυστηρό lockdown, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις μετακινήσεις, που τέθηκε σήμερα σε ισχύ από τις 06:00 δημοσιεύτηκε και σε σχετικό ΦΕΚ. 

Δείτε αναλυτικά τι αλλάζει στην χρήση των κωδικών 2,3,4 και 6 στα sms που στέλνουμε στο 13033, πατώντας ΕΔΩ

Στο «βαθύ κόκκινο» βρίσκονται, μαζί με την Αττική, οι εξής περιοχές: Αχαΐα, Αρκαδία, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λευκάδα (εκτός από το Μεγανήσι), Φθιώτιδα, Αργολίδα, Κορινθία, Θεσπρωτία, Άρτα, Σάμος, Βοιωτία, Χίος, Αιτωλοακαρνανία, Ρόδος, Ηράκλειο, Εύβοια (εκτός από τη Σκύρο) και ο δήμος Καλυμνίων.

Όλες οι άλλες περιοχές σε όλη τη χώρα κατατάσσονται στην κατηγορία αυξημένου κινδύνου «κόκκινο». Εξαίρεση αποτελεί η περιφέρεια Λάρισας όπου τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο, 6 Μαρτίου προκειμένου να γίνει η διαχείριση των συνεπειών του σεισμού.

Δείτε τι έχει αλλάξει σε ότι αφορά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, την επαγγελματική αθλητική δραστηριότητα και όλα όσα πρέπει να ξέρετε, πατώντας εδώ. 

Δείτε το ΦΕΚ με όλα τα μέτρα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ