Αθλητικά

27 Ιουλίου 2019 18:38

Νίκησε αλλά “έχασε” τον Μπουζούκη ο Παναθηναϊκός

Διάβασέ μου το...

Πόσο χρόνο θα μείνει εκτός δράσης ο νεαρός μέσος των “Πράσινων»…

Νίκησε αλλά “έχασε” τον Μπουζούκη ο Παναθηναϊκός
-

Διπρόσωπος εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φένλο, ωστόσο με γκολ του Καμπετσή, στο 85ο λεπτό, κατόρθωσε να φύγει νικητής από το γήπεδο. Μια νίκη, ωστόσο, που σκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο από σκληρό μαρκάρισμα του Γιάνσεν και θα μένει εκτός δράσης τουλάχιστον για τρείς εβδομάδες.

ΦΕΝΛΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη, με τους οποίους έκαναν ντεμπούτο οι Ζαχίντ και Νούνες,  ήταν αναιμικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Διούδης τους κράτησε όρθιους. Ο Έλληνας τερματοφύλακας επενέβη σωτήρια στο 11΄ σε διαδοχικά σουτ των Φαν Όιγεν - Σοριάνο, του Νόιντενκερ στο 37΄ και στο τετ-α-τετ με τον Ράιτ, στο 45΄.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της, βοηθούμενη και από τις αρκετές αλλαγές που έδωσαν φρεσκάδα κι ενέργεια στο παιχνίδι της, όμως δεν μπορούσε να κάνει εύκολα φάσεις. Ως το τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς στο 80΄ ο Εμμανουηλίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Κίρσμπαουμ, μετά την κάθετη του Δώνη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χατζηγιοβάνης έβγαλε τη σέντρα για τον Καμπετσή κι εκείνος με αριστερό εν κινήσει βολέ «έγραψε» το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις:

ΦΕΝΛΟ: Κίρσμπαουμ, Πάχονικ (46’ Σάιμαν), Γιάνσεν (46’ Ντέκερ, 69’ Φαν Μπρούγκεν), Σέφερ (46’ Κουμ), Ρέσελερ (87’ Φαν Ντάικ), Ποστ, Νόιντεκερ, Λίντορστ, Ράιτ, Σοριάνο (46’ Οπόκου), Φαν Όιγεν (60’ Σινκλέρ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46’ Κότσαρης), Θεοχάρης (46’ Γιόχανσον), Κολοβέτσιος (46’ Πούγγουρας), Μαυρομμάτης (46’ Νούνες), Ινσούα (46’ Ζαγαρίτης), Αλεξανδρόπουλος (46’ Σερπέζης), Μπουζούκης (26’ Δώνης), Ζαχίντ (46’ Εμμανουηλίδης), Κολοβός (69’ Αθανασακόπουλος), Βέργος (46’ Καμπετσής), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Χατζηγιοβάνης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ