Αθλητικά

09 Ιουνίου 2021 17:18 Τελευταία ενημέρωση : 09 Ιουνίου 2021 21:21

Euro 2020 - Μπενζεμά: τραυματισμός πριν την πρεμιέρα

Διάβασέ μου το...

Ο επιθετικός της Εθνικής Γαλλίας υποβλήθηκε σε μανητική...

Euro 2020 - Μπενζεμά: τραυματισμός πριν την πρεμιέρα
-

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις της Εθνικής Γαλλίας, μετά τον τραυματισμό του Καρίμ Μπενζεμά στο γόνατο, στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τη Βουλγαρία, ενόψει του Euro 2020.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου 45λεπτου, αφού προσγειώθηκε αδέξια μετά από κεφαλιά που επιχείρησε.

Ο Μπενζεμά, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στους «τρικολόρ» μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια, παρέμεινε στον πάγκο, αφού πρώτα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες που του παρείχε το ιατρικό επιτελείο των παγκόσμιων πρωταθλητών.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης υποβλήθηκε σε μαγνητική , η οποία έδειξε πως το πρόβλημα δεν ήταν και τόσο σοβαρό και θα κρατήσει τον 32χρονο επιθετικό μόλις για 2-3 ημέρες εκτός προπονήσεων. Μέσα στο Σαββατοκύριακο (12-13/06), ο Μπενζεμά αναμένεται να «μπει» ξανά σε φουλ πρόγραμμα και θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα των «τρικολόρ» κόντρα στη Γερμανία στις 15 Ιουνίου στο Μόναχο.

Ο ΑΝΤ1 ειναι ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός στην Ελλάδα που θα προβάλλει την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων, με εκπομπές και μετάδοση τριών αγώνων καθημερινά, απο τις 11 Ιουνίου και για έναν μήνα, Για να δεις το πλήρες πρόγραμμα, πάτησε ΕΔΩ.

Ειδήσεις σήμερα:

S-400 – Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον ΑΝΤ1: η πολιτική μας δεν έχει αλλάξει

Roland Garros: ο Τσιτσιπάς πέρασε στους “4”

“Η Φάρμα”: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του “Αγρότη της χρονιάς”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ