Αθλητικά

14 Φεβρουαρίου 2022 09:56 Τελευταία ενημέρωση : 14 Φεβρουαρίου 2022 20:32

Super Bowl: το φαντασμαγορικό show του ημιχρόνου (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Δεν θα μπορούσε να μην κλέψει τις εντυπώσεις το show που περιμένουν οι τηλεθεατές, όταν συναντώνται επί σκηνής τόσα μεγάλα ονόματα.

Super Bowl: το φαντασμαγορικό show του ημιχρόνου (εικόνες)
-

Το Super bowl είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που προσελκύει εκατομμύρια θεατές από όλον τον κόσμο πλέον. 

Το μεγάλο αθλητικό event, εντυπωσιάζει κάθε χρόνο, με τις εντυπωσιακές παρουσίες επί σκηνής και το φαντασμαγορικό show που καθηλώνει. 

Super Bowl 2022

Super Bowl 2022

Στο φετινό super bowl, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 5 καλλιτέχνες ποιυ με τη ραπ μουσηκή τους ξεσήκωσαν. Ο λόγος για τους: Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Snoop Dogg και τον Kendrick Lamar αλλά και ο 50Cent, ο οποίος αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς δεν είχε ανακοινωθεί. 

Super Bowl 2022

Αν και όλοι ήλπιζαν πως στην ερμηνεία του Dr. Dre και του Snoop Dogg θα εμφανιζόταν το ολόγραμμα του Tupac, που έφυγε από τη ζωή το 1996, τελικά οι δύο φίλοι του, έκαναν ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ράπερ τιμώντας τη μνήμη του.

Στο αθλητικό κομμάτι, οι Λος Άντζελες Ραμς και οι Σινσινάτι Μπένγκαλς "κονταροχτυπήθηκαν" με τους Ραμς να κερδίζουν με 23-20 τους Μπένγκαλς και να σηλώνουν το τρόπαιο.

Super Bowl 2022


Ειδήσεις σήμερα:

Ράχες: Αυτοκίνητο στην θάλασσα - Πολίτες έσωσαν τον οδηγό (εικόνες)

VMRO: Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία να γίνουν ομόσπονδο Κράτος

Κορονοϊός - Τζανάκης: “τζούφια” πολλά κρούσματα της Όμικρον (βίντεο)