Αθλητικά

20 Νοεμβρίου 2022 20:05 Τελευταία ενημέρωση : 20 Νοεμβρίου 2022 21:08

Μουντιάλ 2022: Πρεμιέρα με άνετη νίκη του Εκουαδόρ (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022 βρήκε το Εκουαδόρ να επικρατεί με χαρακτηριστική άνεση του Κατάρ.

Μουντιάλ 2022: Πρεμιέρα με άνετη νίκη του Εκουαδόρ (εικόνες)
-

Με νίκη της ομάδας του Εκουαδόρ  έκανε πρεμιέρα σήμερα το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, που θα προβάλλεται αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Το Εκουαδόρ επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 2-0 του Κατάρ για τον 1ο όμιλο, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό του Ένερ Βαλένσια που σκόραρε δις στο πρώτο μέρος.

Το Κατάρ προετοιμαζόταν μία ολόκληρη δεκαετία για το ιστορικό πρώτο ματς της χώρας σε τελικά Μουντιάλ όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα που θριάμβευσε ήταν το Εκουαδόρ.

Ηγέτης για την ομάδα της Νοτίου Αμερικής ήταν ο αρχηγός της Ένερ Βαλένσια, με τον επιθετικό της Φενέρμπαχτσε να πετυχαίνει το πρώτο γκολ στο φετινό Μουντιάλ, από την άσπρη βούλα στο 16ο λεπτό, και να στέλνει από νωρίς το ματς για ύπνο στο 31', γράφοντας το τελικό 2-0 με εντυπωσιακή κεφαλιά.

AP - Μουντιάλ 2022 - Κατάρ - Εκουαδόρ

Όλες οι μεγάλες συγκινήσεις, αλλά και οι μαγικές στιγμές που θα μας χαρίσει το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός, έρχονται και είναι εδώ, στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, στο μοναδικό επίσημο website του Μουντιάλ στην Ελλάδα: https://antenna.gr/fifaworldcup2022/matches 

#FIFAWorldCupGR

Instagram: @fifaworldcupgr

Twitter: @FIFAWorldCupGR


Ειδήσεις σήμερα:

“Κιβωτός του Κόσμου”: Έκτακτη σύσκεψη τη Δευτέρα στο Μαξίμου

Γερμανία - Υπηρεσία Δικτύων: Δεν κινδυνεύουμε από μπλακ άουτ

Τροχαίο - Χανιά: αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι για εκτέλεση έργων (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ