Λοιπή Αμερική

04 Οκτωβρίου 2018 20:25

Βίντεο – σοκ: Πέταξε το μωρό στα σκουπίδια και… πήγε στη δουλειά

Text to Speech

Περαστικοί βρήκαν το κοριτσάκι μέσα σε μια σακούλα και με τον ομφάλιο λώρο ακόμα στο κορμάκι του.

Βίντεο – σοκ: Πέταξε το μωρό στα σκουπίδια και… πήγε στη δουλειά

Σοκαρισμένη είναι η Βραζιλία με την πράξη μιας άσπλαχνης μητέρας, η οποία πέταξε την νεογέννητη κορούλα της σε κάδο απορριμμάτων και μετά- χωρίς να συμβαίνει τίποτα- πήγε στη δουλειά της.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ – καρέ την αδιανόητη πράξη της 25χρονης.

Περαστικοί άκουσαν το δυνατό κλάμα του μωρού μέσα από τον κάδο και αμέσως κάλεσαν τις Αρχές. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το κοριτσάκι βρισκόταν μέσα σε μια σακούλα, τυλιγμένο σε κουβέρτα, και με τον ομφάλιο λώρο ακόμα στο κορμάκι του.

Μετά από έρευνα και αφού εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν γρήγορα στα ίχνη της 25χρονης. Σε αυτό βοήθησαν και οι καταθέσεις από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντός της, τα οποία παρατήρησαν την απότομη «απώλεια βάρους» και μείωση του μεγέθους της κοιλιάς της γυναίκας, από τη μία μέρα στην άλλη.

Μετά τη σύλληψή της, η 25χρονη ομολόγησε την πράξη της και προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι πέταξε το μωρό της επειδή δεν ήθελε να χάσει την καινούργια της δουλειά, ως καθαρίστρια σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Γι' αυτό εξάλλου και είχε κρύψει από όλους τους συναδέλφους της την εγκυμοσύνη της, λέγοντας τους ότι είχε απλά περιττά κιλά, και γέννησε τελείως μόνη στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Η 25χρονη βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με πολλά έτη φυλάκισης, για απόπειρα βρεφοκτονίας, ενώ οι υπηρεσίες πρόνοιας αναζητά τους συγγενείς της, για να προσδιορίσουν εάν μπορούν να αναλάβουν την ανατροφή του μωρού.

VIDEO