Κόσμος

24 Απριλίου 2019 13:26

Στο βάθος του “φρεατίου της φρίκης” οι κάμερες

Text to Speech

Τα ευρήματα των ερευνών στο σπίτι και το γραφείο του 35χρονου. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας στη δεύτερη σορό.

Στο βάθος του “φρεατίου της φρίκης” οι κάμερες

Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες στο φρεάτιο στο Μιτσερό, μετά τις επιδιορθώσεις που έγιναν χθες.

Ρομποτική κάμερα θα κατέβει στο φρεάτιο, όπου έγιναν οι εργασίες σταθεροποίησης του κουβουκλίου. Έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της 6χρονης κόρης του πρώτου θύματος δε θα γίνουν σήμερα.

Εκεί αναζητούν οι Αρχές τη σορό του παιδιού, καθώς πρόκειται για το σημείο που τους υπέδειξε ο 35χρονος ότι έχει πετάξει το πτώμα του παιδιού. Ωστόσο, μέρες μετά την εκκίνηση των ερευνών στη λίμνη και αυτές παραμένουν άκαρπες.

Έτσι, οι έρευνες επικεντρώνονται στο 130 μέτρων βάθους φρεάτιο, όπου εικάζεται ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλα πτώματα.

Στο σημείο των ερευνών βρίσκονται ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

AP - Μιτσερό - Κύπρος - έρευνες - φρεάτιο

 Στο μεταξύ, οι χθεσινές έρευνες στο σπίτι και το γραφείο του 35χρονου στρατιωτικού, φαίνεται πως ήταν «πλούσιες» σε ευρήματα, αφού κατασχέθηκαν υπολογιστές και υλικό που θα φανούν χρήσιμα στις έρευνες. Μεταξύ αυτών είναι και βίντεο με προσωπικές στιγμές του δράστη και γυναίκες, στα οποία αναζητούνται στοιχεία και τεκμήρια.

Ο «Ορέστης» εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος διαπίστωσε πως βρίσκεται σε θέση να αντιληφθεί τι έχει διαπράξει, συνεπώς και είναι σε θέση να παρακολουθήσει τη σε βάρος του δίκη.

Την ίδια ώρα ολοκληρώνονταν οι ιατροδικαστικές έρευνες για την ταυτοποίηση της δεύτερης σορού που βρέθηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού, η οποία φαίνεται πως ανήκει στην 28χρονη Αριάν Παλάνας Λοζάνο. Η ταυτοποίησή της θα γίνει μέσω της εξέτασης DNA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ