Κοινωνία

13 Μαΐου 2019 14:25

Στο “σκαμνί” ο πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του με νοητική στέρηση

Text to Speech

Στο εδώλιο ο πατέρας «προαγωγός» και οι «πελάτες». Σοκάρουν οι μαρτυρίες. Τι λέει ο ίδιος. "Σώστε την", λένε τα αδέλφια της.

Στο “σκαμνί” ο πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του με νοητική στέρηση

Στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πατέρας που φέρεται να εξέδιδε την κόρη του και οι πελάτες» του.

Βγαίνοντας από το κτήριο ο 53χρονος αρνήθηκε πως έχει κάτι παράνομο. «Δεν έχω κάνει τίποτα είναι, είναι όλα ψέματα» είπε χαρακτηριστικά.

Τα όσα είπε το κορίτσι αλλά και τα αδέρφια της, σοκάρουν.

Εκτός από τους δύο πελάτες που έχουν συλληφθεί το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς πως είχε σεξουαλική επαφή με δύο ακόμη άνδρες, ο ένας από τους οποίους αλλοδαπός.

Το κορίτσι παραδέχεται πως μετά την σεξουαλική πράξη, έπαιρνε χρήματα. Με τον έναν μάλιστα από τους άνδρες είχε αρραβωνιαστεί.

Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία μετά  από καταγγελία μέλους της οικογένειας και αμέσως άρχισαν οι έρευνες που απέδωσαν καρπούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr και τα αδέρφια του κοριτσιού περνούσαν δύσκολες ώρες στα χέρια του πατέρα.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, τα αδέρφια της ζήτησαν  την βοήθεια των αρμοδίων αρχών για να σωθεί  η 18χρονη και να απομακρυνθεί άμεσα από το οικογενειακό περιβάλλον.

Το κορίτσι φαίνεται πως παραδίδονταν στις ορέξεις των ανδρών από το 2013, ενώ υπάρχει η πληροφορία πως μαζί με τη μητέρα είχαν κοιμηθεί με έναν από τους κατηγορουμένους.

Οι τρεις κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Τετάρτη. Ο συνήγορος τους Δημήτρης Κρούπης θα συνεχίσει  να τους υπερασπίζεται και θα πρέπει να οριστούν δικηγόροι αυτεπάγγελτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ