Κοινωνία

25 Μαΐου 2019 15:00

Μοσχάτο: παραδέχεται σχέσεις με ανήλικες ο 43χρονος

Διάβασέ μου το...

Σοκάρει η κατάθεση του άνδρα που βρίσκεται πίσω από την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο. «Είχα σχέση και με άλλη ανήλικη» ομολογεί...

Μοσχάτο: παραδέχεται σχέσεις με ανήλικες ο 43χρονος
-

Σοκ προκαλεί η κατάθεση του 43χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Ο 43χρονος, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης μετά την καταγγελία των γονιών της μικρής, δεν ομολόγησε μόνο τη σχέση του με την άτυχη μαθήτρια, αλλά και τις επαφές του και με άλλη 14χρονη κατά το παρελθόν.

Στα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν μάλιστα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της πρώτης ανήλικης, η οποία είχε συναινέσει σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος.

Επάνω στην 14χρονη βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο μιλά με τρυφερά λόγια για τον 46χρονο άντρα. «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες», γράφει η ανήλικη που αυτοκτόνησε.

Αξίζει, εν τω μεταξύ, να σημειωθεί ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχτεί αναφορά από πολίτη στην Γραμμή SOS 1056 για σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της στο Μοσχάτο.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ