Πολιτική

28 Μαΐου 2019 08:14

Θρίλερ για την έδρα του ΜέΡΑ25 στην Ευρωβουλή

Διάβασέ μου το...

«Μάχη» ψήφο με ψήφο για το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Τι θα γίνει στην περίπτωση που χάσει την έδρα το ΜέΡΑ25. Όλα όσα είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Θρίλερ για την έδρα του ΜέΡΑ25 στην Ευρωβουλή
-

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η καταμέτρηση των ψήφων των Ευρωεκλογών για το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό εάν τελικά το ΜέΡΑ25 θα πάρει τη μία έδρα για την οποία γίνεται «μάχη» ψήφο με ψήφο.

Με ενσωματωμένο το 89,63% των αποτελεσμάτων, το κόμμα του κ. Βαρουφάκη συγκεντρώνει ποσοστό 3,01%. Έτσι, η είσοδος του ΜέΡΑ25 στην Ευρωβουλή φαίνεται ότι θα κριθεί από μερικές μόνο ψήφους.

Το “μυστικό της επιτυχίας” του ΜέΡΑ25 στις Ευρωεκλογές αποκάλυψε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως εξήγησε, επικαλούμενος την εμπειρία του από τις συγκεντρώσεις που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, «αφιερώναμε τουλάχιστον δύο ώρες σε ανοικτό διάλογο με τους πολίτες». «Ο κόσμος διψάει γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων προσέρχονταν για να θέσουν ερωτήματα.

«Σε τελική ανάλυση», υπογράμμισε ο Γιάνης Βαρουφάκης, «ήμασταν το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα που μιλούσαμε για το ευρωπαϊκό μας πρόγραμμα», αναφέροντας επί παραδείγματι ζητήματα όπως οι επενδύσεις στην ΕΕ, το Ταμείο για την Φτώχεια, κτλ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ